Foxconn opreste productia de terminale iPhone 5C pentru a se concentra pe iPhone 5S

  Saptamana trecuta v-am spus ca Apple a cerut partenerilor sai sa reduca din nou productia de terminale iPhone 5C pentru a se concentra pe productia de terminale iPhone 5S, iar astazi aflam informatii suplimentare in legatura cu aceasta actiune. Foxconn, principalul partener al celor de la Apple in ceea ce priveste productia de iDevice-uri, a decis sa opreasca total productia de terminale iPhone 5C in fabrica sa din Zhengzhou, China, una dintre principalele licatii in care sunt produse iDevice-uri. Oprind productia de terminale iPhone 5C, compania Foxconn va creste productia de terminale iPhone 5S, acest din urma terminal fiind cel mai popular din oferta companiei Apple.

Foxconn Electronics (Hon Hai Precision Industry) will stop production of the iPhone 5c at its factory in Zhengzhou, northern China, and shift the capacity to iPhone 5s, according to industry sources. Foxconn and Pegatron Technology have obtained OEM orders for 30% and 70%, respectively, of iPhone 5c production, the sources said. One month ago, Apple lowered iPhone 5c orders to Pegatron by 20% and those to Foxconn by nearly one-third for the fourth quarter due to unsatisfactory sales, the sources indicated.

  Foxconn a primit de la Apple comenzi pentru a produce doar 30% din numarul total de terminale iPhone 5C care urmeaza sa fie comercializate, restul de 70% fiind produse de catre cei de la Pegatron. In momentul de fata iPhone 5S inregistreaza o cerere de pana la 3 ori mai mare decat cea a iPhone 5C, iar compania Apple isi prioritizeaza productia, astfel incat clientii sa poata achizitiona noul iPhone 5S in perioada sarbatorilor de iarna, cea mai aglomerata si mai profitabila din intregul an.

7 COMENTARII