Prima Pagina eMAG iPhone 5S este disponibil la reducere astazi!

iPhone 5S este disponibil la reducere astazi!

  Cu doar o zi inaintea publicarii ofertelor pentru BLACK FRIDAY 2013, cel mai mare magazin online din Romania, eMAG, ofera terminalul iPhone 5S la reducere pentru cei interesati. Doar versiunea de 16 GB a dispozitivului poate fi achizitiona la pret mai mic decat cel normal si daca va ganditi ca in cadrul promotiilor BLACK FRIDAY 2013 veti gasi unitati la preturi mai mici, va recomand sa va razganditi, deoarece acest lucru pare putin probabil. Promotia este limitata si nu va dura mult, asa ca daca sunteti interesati de ea, ar fi bine sa va grabiti, iar in aceasta pagina veti gasi unitatile disponibile.

  Nu uitati ca maine vor fi anuntate promotiile pentru BLACK FRIDAY 2013, iar in acest articol veti gasi detalii despre magazinele implicate care vor avea produse Apple, si nu numai, la reducere.

 • Marian

  Nu cumva asta e pretul cu care a aparut ip 5s prima data la eMag?

 • Nope, e mai mic decat cel oficial, m-am uitat special. http://www.idevice.ro/2013/10/09/iphone-5s-este-disponibil-in-stocul-emag/

 • Marian

  Ip 5 stiu sigur ca a fost 2699 inainte de lansarea ip5s. Firma

 • A fost fie 3299 sau 3099. Probabil la tine e pretul fara TVA.
  LE: 3299 a fost : http://www.idevice.ro/2012/11/01/iphone-5-intra-in-oferta-emag/
  Avand in vedere ca Apple a crescut pretul iPhone 5S fata de iPhone 5, era logic sa nu se pastreze la noi, mai ales ca euro e mai scump acum.

 • MrUnivers

  Scump

 • Oancea

  ba ordinarii astia de la Emag, au avut masina de spalat vase la 1950lei acum o saptamana si acum cu black friday au pus-o cu 2150 sa aibe de unde face reducerea>>>>>>va urmareste lumea si v-au cam mirosit toti ca umblati cu magarii din astea>>>rusineeeeee

  Asa ca verificati de unde cumparati si la ce pret ca se pare la noi black friday e mai degraba ziua pacalelilor