Orange Romania lanseaza iPad Mini cu Ecran Retina, iata pretul oficial

3

  La o saptamana si jumatate de zile dupa lansarea oficiala din mai multe tari de pe glob, Orange Romania anunta oficial lansarea iPad Mini cu Ecran Retina in propria oferta. Conform ofertei concepute de catre operator, noua tableta a celor de la Apple poate fi achizitionata la pretul de 249€ impreuna cu un abonament Colibri Explore 25 care ofera posibilitatea de a naviga pe internet la viteze 4G. Deocamdata iPad Mini cu Ecran Retina nu este disponibila in magazinul online al operatorului, insa incepand de maine o veti putea achizitiona.

  Din pacate va puteti astepta ca stocurile sa fie extrem de limitate, asa ca ar fi bine sa va grabiti in a achizitiona modelul care va intereseaza.

iPad mini cu ecran Retina in oferta Orange Romania de la 249 euro

Bucuresti, 21 noiembrie, 2013: Orange anunta astazi ca incepand din 22 noiembrie clientii pot achizitiona noul iPad mini cu ecran Retina, WiFi + 4G, la preturi de la 249 euro, alaturi de abonamentul de date Colibri Explore 25.

Noul iPad mini cu ecran Retina foloseste procesorul Apple A7, are o grosime de doar 7,5 mm, o greutate de 341 grame. iPad Mini cu ecran Retina este uimitor de puternic si performant. Pe ecranul Retina fotografiile si clipurile video sunt afisate incredibil de bine, textul se vede clar, iar bateria are o autonomie de pana la 10 ore. Este identic pana la cele mai mici caracteristici cu iPad Air. Diferenta o face marimea portabila fiind usor de tinut cu o mana.  

Noul iPad mini cu ecran Retina poate fi achizitionat si de pe www.orange.ro/ipad si va oferi clientilor posibilitatea sa se bucure de o experienta rapida de internet mobil prin retelele H+ si 4G.