Prima Pagina 4G Apple incepe sa comercializeze oficial iPhone-uri decodate in SUA

Apple incepe sa comercializeze oficial iPhone-uri decodate in SUA

 

  Desi compania Apple a comercializat terminale iPhone 5S decodate in magazinele sale chiar din ziua lansarii, incepand de astazi dispozitivele sunt disponibile pentru achizitie inclusiv din magazinul online. Neoficial cei de la Apple au vandut oricaror persoane interesate terminale iPhone 5S decodate, atat timp cat ele nu erau activate cu o cartela a unui operator din SUA, insa nu a promovat acest lucru lumii intregi, dar incepand de astazi o face. Terminalele iPhone 5S decodate comercializate de catre Apple in SUA au un pret de pornire de 650$ la care se adauga taxele aplicate de catre fiecare stat american in parte, unitatile comandate astazi fiind disponibile pentru livrare in 1 – 2 saptamani de zile.

  Inainte de a achizitiona un iPhone din SUA, verificati aceasta pagina pentru a vedea daca el este compatibil cu retelele 4G LTE din tara noastra, operatorii folosind in momentul de fata frecventele de 1800 MHz si cele de 2600 de MHz in viitor.

 • Bogdan

  frecventele de 1800 mAh si cele de 2600 de mAh ….? Zaone, poate esti obosit dupa o saptamina de lucru si de stiri. Totusi apreciez mult munca ta si o greseala nu ma deranjeaza, dar ma amuza. 😉
  Oricum tine-o tot asa, ma refer la stiri si la blogul tau. Iti doresc multe “succesuri”. 😉

 • octavian

  imi explica cineva cum e cu activarea telefoanelor ?????

 • cineva

  pai 2600 nu are nici o treaba cu 4g lte in viitor.

 • Pe asta se va trece din 2014.