Prima Pagina Apple BLACK FRIDAY 2013: Clickshop.ro anunta reduceri de pana la 6000 RON pentru...

BLACK FRIDAY 2013: Clickshop.ro anunta reduceri de pana la 6000 RON pentru 75% dintre produsele sale

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

  Cu ocazia BLACK FRIDAY 2013Clickshop.ro, magazinul online detinut de catre compania Romtelecon, anunta astazi organizarea de reduceri de pana la 6000 RON pentru 75% dintre produsele sale. Magazinul ofera o serie de reduceri substantiale pentru ziua de astazi, insa cel putin la fel de multe vor fi disponibile inclusiv in cursul weekend-ului viitor, asa ca fie alegeti sa achizitionati astazi ceea ce va intereseaza, fie asteptati pana weekend-ul viitor pentru a cumpara produsele dorite. In aceasta pagina aveti listate produsele Apple disponibile la pret promotional, inclusiv de la Clickshop.ro, iar in aceasta pagina aveti oferta BLACK FRIDAY 2013 pentru astazi a magazinului.

Săptămâna Black Friday pe Clickshop.ro

Din 22 noiembrie 2013, Clickshop.ro începe o săptămâna de super-discount-uri cu reduceri de până la 6.000 lei pentru 75% dintre produsele sale. Clickshop continuă să fie alături de clienții săi și în week-end-ul Black Friday, între 29 noiembrie și 1 decembrie, cu reduceri semnificative pentru o gamă și mai largă de produse.

Clienții pot obține reduceri de până la 6.000 lei pentru produse disponibile în categorii precum televizoare, laptop-uri, tablete, smartphones, aparatură casnică de mici și mari dimensiuni, precum și din categorii ca “home & deco” și “garden”. Astfel, peste 75% dintre produsele disponibile în mall-ul online al Romtelecom vor avea prețuri reduse semnificativ începând din 22 noiembrie și chiar mai multe produse se vor ieftini în week-end-ul Black Friday (29 noiembrie – 1 decembrie).

“Ne-am dorit pentru clienții noștri o perioadă mai lungă în care să poată beneficia de reduceri atrăgătoare, prin urmare ne-am decis să organizăm săptămâna Black Friday.  Clickshop are deja prețuri atrăgătoare, dar în timpul acestor 7 zile clienții pot economisi și mai mult atunci când își achiziționează gadget-urile favorite de la Clickshop.ro”, a declarat Alina Cazacu, Manager Activități Non Core Romtelecom & Cosmote România.

Oferta specială Black Friday este disponibilă prin comandă, în limita stocului disponibil, atât pe www.clickshop.ro și pe website-ul mobil m.clickshop.ro, cât și prin apel telefonic la 021 9262 (apel cu tarif normal, suport dedicat non-stop).

emag black friday lista reduceri