iPhone 6 cu ecran wrap around apare intr-un nou concept foarte interesant

  Nu stiu ce parere aveti voi despre acest concept al iPhone 6, insa eu nu m-as supara daca Apple ar extinde spatiul de afisare a imaginilor pe benzile laterale, mai ales daca ne-ar oferi posibilitatea de a controla rapid diverse functii ale sistemului de operare. Voi ce parere aveti?

12 COMENTARII

  1. E mai vechi conceptul asta, chiar tu l-ai prezentat aici cu un an si ceva in urma. Pe atunci se spunea ca asa ar arata iPhone 5. Bineinteles ca pe nimeni n-ar deranja un ecran fara margini 😉

  2. Cred că ar fi o lovitură extremă dată tuturor smartphone-urilor dar în special celor de la Samsung! Dar din păcate e încă un ” concept” ! Oricum nu m-aș supăra deloc să am așa ceva în buzunar!!!!

  3. cei de la apple nu vor fi in stare niciodata sa realizeze un telefon cu adevarat capabil. sunt penibili tinand cont ca tehnologia a evoluat atat de mult, iar la ei cel mai bun telefon are niste specificatii pe care alti producatori de telefoane le-au utilizat pentru modele mai vechi.

  4. Interesant dar total inutil pt nu ca ai cum sa il tii in mana. Cum ar fi sa aprinzi lanterna sau sa faci o poza de fiecare data cand il apuci gresit in mana?

  5. Superb la design dar imposibil de utilizat. Incercati sa butonati niste taste laterale imaginare si veti vedea ca e foarte incomod, ca sa nu mai zic ca nu vezi ce faci.

  6. @Gabi. Fara sa fiu arogant, te intreb: Dormi mai linistit noaptea daca stii ca ai “sub capota” 3 GB RAM, procesor cu 8-16 nuclee? Sau preferi un device Apple (de exemplu iPhone 5S) care a batut iar concurenta la fund? Ah da, era sa uit. Si cele vechi au batut concurenta la vremea lor.
    Am fost posesor Samsung Galaxy S3 pt o perioada de un an si e o mizerie fara custom rom, cu toate ca are 1GB RAM. Nu hardware-ul face totul, ci mai degraba simbioza hardware-software.

  7. Frumos concept dar e un SF. Imposibil de realizar deocamdata. Gabi saptamana aceasta am vazut un note 3 care s-a blocat intr-un simplu test de viteza la internet:)))). Si ce sa-ti spun ca al meu 4s l-a si facut de rusine la download si upload.

  8. bine zice cineva mai sus, unii nu is impliniti daca nu au ecrane de 5.5″ de nu le incape in mana ( poate trebuie sa compenseze ceva) si procesoare de x ghz si y rami.Si eu tot Samsung am avut si eram impotriva Apple dar cand am vazut cum merge un iPhone mi-am dat seama ca doar pretul ma deranja.. insa calitatea intotdeauna se va plati in plus.Am iPhone 5 si nu consider ca 5s e un salt destul de mare de aceea astept sa apara iPhone 6 !