Prima Pagina Android BBM este mai popular pe platforma iOS decat pe platforma Android

BBM este mai popular pe platforma iOS decat pe platforma Android

  BBM, sau Blackberry Messenger, pentru iOS se dovedeste a fi un adevarat succes pentru compania canadiana Blackberry. Lansat cu putine probleme in cursul lunii octombrie, serviciul de mesagerie este mai popular pe platforma iOS decat pe platforma Android, pozitionarea aplicatiei in magazinele Apple si Google dand de inteles ca posesorii de terminale Android n-au fost chiar atat de entuziasmati de produsul Blackberry. In momentul de fata BBM pentru iOS se pozitioneaza mai bine in App Store decat in Google Play, iar asta ne spune ca multi posesori de terminale iPhone au destule contacte in platforma BBM.

  Nu cred ca ar fi putut prezice vreo persoana felul in care vor reactiona utilizatorii celor doua platforme vis-a-vis de lansarea acestui sistem, insa e clar ca Blackberry trebuie sa isi axeze atentia in principal spre iOS si in subsidiar pentru Android. BBM pentru iOS este disponibila gratuit in App Store, insa in viitorul apropiat compania Blackberry va incepe sa afiseze reclame publicitare in BBM Channels.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s

Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.8 Mb


  • ovi06

    Ideea e ca pe terminalele android nu se poate instala pe toate modelele,am incercat eu pe un samsung ceva mai vechi(model 2011) si spune ca nu poate functiona pe versiunea actuala.(update nu exista pe modelul respectiv)Mentionez ca restul gen Wattsapp sau viber functioneaza fara probleme.Fragmentarea androidului face ca zi de zi utilizatorul de rand sa ii mai ,,puste o vena la cap” din diferite probleme aleatorii.

  • Claudiu Daniel

    Asta e si din cauza ca posesori de Iphone au sau au avut BB si cand ai folosit ceva bun il mai vrei mai ales ca pe BB ai posibilitatea sa faci convorbiri VoIp si Video convorbiere. Multi posesori de Iphone sunt fosti posesori de BB , a fost IOS cel care ia atras . Z10 si Q5 trebuie sa mentina flacara aprinsa dar e greu cu atata” vant” !