Nokia ataca iPad Air intr-un spot publicitar pentru promovarea Lumia 2520 (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=C9PSnkVZ8So&w=580&h=370]

  Nokia Lumia 2520 este prima tableta Windows 8 RT lansata de catre compania finlandeza, iar intr-un nou spot publicitar lansat recent tableta iPad Air este comparata cu ea. Cei de la Nokia sustin ca iPad Air nu are o autonomie la fel de buna precum tableta lor, insa aduc in discutie si lipsa unei tastaturi fizice, tableta lor avand un accesoriu oficial Microsoft care nu este chiar atat de ieftin. Ca sa fiu sincer, faptul ca aceasta tableta ruleaza un sistem de operare fara aplicatii utile reprezinta cel mai mare argument pentru a nu o achizitiona, iar tastaturi fizice pentru iPad exista in atat de multe magazine si la preturi atat de bune, incat nici nu ar trebui adusa in discutie aceasta “problema”.

7 COMENTARII

  1. Da lol, nu are, de aceeascade cota de piata an de an. Va avea la un moment dat si competitie. Din pacate tableta lumia nu are inca un ecosistem. Probabil va avea.

  2. ce tot plang ei bateriile de la ipad fratiilor?! daca era iphone eram de acord cu nokia!dar tocmai ipad.ul air il plangi ei ?! saracii…dupa ce si.au vandul toata compania inca au curaj!nu gluma!:))) si cat dau pe o tableta cu eindows pot face bn si sa car mai bn un laptop!si stau pe baza de smekerie cand vine vorba de hardware! asa ca sa fim seriosi! numai bn! 😉