Apple comanda unitati suplimentare ale iPad Mini cu Ecran Retina de la partenerii sai pentru a acoperi cererea de pe piata

  iPad Mini cu Ecran Retina a fost lansata in Romania vinerea trecuta de catre operatorul de telefonie Orange, insa din pacate stocurile sunt reduse in momentul de fata si problema este una globala. Cei de la Apple nu reusesc in momentul de fata sa acopere cererea de pe piata pentru noua lor tableta, insa pentru a rezolva problema au comandat cateva milioane de unitati la partenerii asiatici. Se zvoneste ca doar in luna noiembrie Apple ar fi comandat 4 milioane de tablete iPad Mini cu Ecran Retina, toate unitatile urmand a fi livrate catre companie pana la sfarsitul lunii.

As bottlenecks in making components for the iPad mini with Retina have gradually been removed, Apple has increase orders in November to nearly four million units, according to Taiwan-based supply chain makers. Currently, Apple’s orders for the iPad mini with Retina have already surpassed those for the first-generation iPad mini, the sources noted.

  Apple a vandut in Q3 2013 14 milioane de tablete iPad, iar aici includem toate modelele existente pe piata, insa in Q4 ar putea vinde mult mai multe, daca numai in noiembrie a comandat 4 milioane de unitati ale iPad Mini cu Ecran Retina. Pentru decembrie se preconizeaza ca Apple va comanda si mai multe unitati prin intermediul partenerilor sai, insa daca nu va reusi sa le aduca pe toate la timp in magazine, atunci risca sa piarda destul de multi bani.