Prima Pagina Apple Numarul de terminale iPhone 5S produse zilnic este egal cu numarul de...

Numarul de terminale iPhone 5S produse zilnic este egal cu numarul de terminale Motorola Moto X comercializate in Q3 2013

4

  V-am spus astazi ca Apple a cerut partenerilor sai de la Foxconn sa mareasca productia zilnica de terminale iPhone 5S, astfel ca in momentul de fata 500.000 de unitati sunt asamblate la fiecare 24 de ore. Vorbim despre o productie zilnica record pentru iPhone-uri, iar daca facem o usoara comparatie cu Motorola aflam ca in Q3 2013 acelasi numar de terminale Motorola Moto X au fost comercializate de catre Motorola. Diferenta este colosala si ne ofera o privire de perspectiva asupra diferentelor dintre cele doua companii, Apple reusind sa detroneze un mare producator de terminale mobile cu care a si colaborat in trecut.

4 COMENTARII

  1. Arata aceste stiri si operatorilor nostri!poate prind si ei curaj si fac rost de bani sa comande cateva mii de bucati!

  2. Este jenant pentru Google ca producatorul lor de smartphonuri sa fie ridiculizat in asa hal : vanzarile din 1 zi de iPhone = vanzarile din 90 de zile de Motorola ….

  3. @JPN: corect ar fi sa spui ca productia lor de o zi= vanzarile din 90 de zile de Motorola ….

COMENTEAZA!

Please enter your comment!
Please enter your name here