Un retailer din SUA comercializeaza sute de mii de tablete iPad Mini in doar cateva ore de BLACK FRIDAY 2013

  BLACK FRIDAY 2013 este un eveniment extrem de important in SUA, magazinele locale oferind adevarate reduceri de zeci de procente pentru produsele disponibile in propria oferta. Walmart este unul dintre acesti retaileri, iar conform unui comunicat de presa, in primele ore ale BLACK FRIDAY 2013, retailerul a vandut nu mai putin de 1.4 milioane de tablete intreaga SUA, iPad Mini fiind, aparent, cea mai popular, sau una dintre cele mai populare tablete. Walmart mentioneaza produsul celor de la Apple in topul celor mai bine vandute produse in aceste ore si putem trage concluzaia ca iPad Mini a inregistrat cel putin 100.000 – 200.000 de vanzari pentru a fi mentionata intr-un asemenea mod.

From coast to coast, yesterday’s top sellers at Walmart – in stores and online – were big screen televisions, the iPad mini, laptops, XBOX ONE, PS4 and Call of Duty Ghosts. Customers also bought:

  • 2.8 million towels,
  • 2 million televisions,
  • 1.4 million tablets, 
  • 300,000 bicycles and 
  • 1.9 million dolls. 

  Desi se spune ca iPad Mini se afla in topul tabletelor care au inregistrat cele mai bune vanzari, nu se specifica exact despre ce model al iPad Mini ar fi vorba, insa nu ni se spune nici cat de bine se claseaza celelalte tablete ale Apple, acestea inregistrand cu siguranta vanzari demne de luat in seama.