Prima Pagina Black Friday 2013 UPDATE x4: BLACK FRIDAY 2013: REDUCERI pentru iPhone, iPad, iPod si Mac!...

UPDATE x4: BLACK FRIDAY 2013: REDUCERI pentru iPhone, iPad, iPod si Mac! – articol actualizat constant!

  BLACK FRIDAY 2013, runda a doua, a inceput in Romania in cursul noptii trecute, mult mai multe magazine online participand de aceasta data la sesiunea de REDUCERI pentru clienti. In acest articol aveti disponibile reducerile importante oferite de catre marile magazine din Romania cu ocazia BLACK FRIDAY 2013, insa acum vom vorbi doar despre reducerile oferite pentru produse Apple, adica vorbim despre cele mai importante disponibile pentru iPhone, iPad, iPod si Mac!

  Inainte de a incepe, va spun ca eMAG.ro ofera un card cadou al carui valoare reprezinta 10% din pretul oricarui produs, chiar daca acesta face parte dintr-o promotie cu pret redus sau nu, iar mai multe detalii gasiti aici! Dand click pe denumirea fiecarui produs veti fi dus catre el si promotia sa pentru BLACK FRIDAY 2013! Articolul va fi actualizat pe parcursul zilei, asa ca nu uitati sa reveniti!

 • Julian

  Pretul celor de la Koyos este bun. Banuiesc ca asa este, dar vroiam totusi sa ma conving… iPhone 5s de la ei… Este neverlocked, da? Nu este blocat in vreo retea?

 • Personal nu stiu vreun magazin online serios care sa vanda un telefon codat, insa daca e codat il returnezi si fie iti dau banii inapoi, fie ti-l schimba cu altul decodat. Stiu ca pe la eMAG au fost intr-un timp probleme de genul asta cu cateva terminale si le-au schimbat.

 • Julian

  Ok, merci Zaone! Asa ma gandeam si eu.

 • denis

  Stie cineva cand apare iphone 5s la cosmote in stoc?

 • Pingback: BLACK FRIDAY 2013: REDUCERILE continua! | iDevice.ro()