Prima Pagina Amazon Amazon il ironizeaza pe Jony Ive intr-un nou spot publicitar pentru Amazon...

Amazon il ironizeaza pe Jony Ive intr-un nou spot publicitar pentru Amazon Kindle Fire HDX (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=QhTl00uili4&w=580&h=370]

  In cursul serii trecute Amazon a publicat un nou spot publicitar pentru promovarea Amazon Kindle Fire HDX, iar prin el ataca tableta iPad Air, insa il ironizeaza si pe celebrul designer al Apple, Jony Ive. Amazon prezinta cateva functii ale iPad Air folosind o voce asemanatoare cu cea a lui Jony Ive, care prin minune are si un accent britanic, afirmand ca Amazon Kindle Fire HDX are mai multi pixeli decat iPad Air, ca tableta lor ar fi mai subtire si mai ieftina decat produsul Apple.

  Ideea in sine este interesanta, insa cred ca accentul ar trebui pus pe atacarea directa a produsului si nu pe ironizarea oamenilor care il concep.

  • Calin

    Si totusi, e adevarat ce spune? Are cineva acest kindle sa ne impartaseasca experienta? Eu tocmai mi-am comandat air-ul si vreau sa stiu cat pot sa ma laud cu performantele acestuia 😉

  • JPN

    Toti se chinuie sa puna ecrane care mai de care , procesoare cu 8 core in loc de 2 core , poate-poate ii baga si pe ei cineva in seama …

  • Se compara kindle cu iPad?Hai ziceti voi.eu nu as da prima versiune de iPad pe un kindle ce sa mai spun de iPad air care e net superior.

  • Valentin

    Am vazut multe review-uri “iPad Air vs Kindle Fire”… Dar ca de obicei iPad air ramane pe primul loc la culori naturale, marimea ecranului, viteza, camera cat si putere si grafica… Concluzie: nu mai au ce face companiile care vor sa ijoseasca Apple. Demonstratie: ca sa reuseasca sa surprinda lumea nu trebuie sa o faca prin injosire, ci prin evoluare.