Un politist din Canada achizitioneaza o tableta iPad Air, gaseste datele unei alte persoane

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=vmFz8SbHyys&w=580&h=370]

  Daca va imaginati ca doar in Romania sunt comercializate produse Apple refurbished/utilizate ca si unitati demo ca si cum ar fi produse noi, ei bine va anunt ca nu noi am “inventat apa calda”. O politista din SUA a trecut printr-o experienta asemanatoare zilele trecute, ea achizitionand o tableta iPad Air cu ocazia Black Friday, insa avand surpriza neplacuta de a descoperi in ea informatiile unei alte persoane. Pe cutia tabletei exista marcajul unei unitati utilizate ca si produs de test intr-un magazin, iar ea continea contacte si sute de imagini care apartineau cel mai probabil celor care au testat produsul in magazin.

Yet Robin Crowley, a policewomen from Cambridge, Ontario, had a surprise when she opened up her brand new Black Friday bargain iPad Air that she purchased at Target. She said she found contact lists and pictures already on it. No, it’s not that Apple just knew she would choose this particular iPad Air and downloaded her private information from Facebook. These pictures and other information appeared to belong to someone who wasn’t her.

  Tableta a fost achizitionata de la Target, unul dintre retailerii care a generat vanzari record pentru tablete iPad, iar magazinul care a comercializat unitatea a afirmat ca va investiga problema. Din pacate in asemenea cazuri pot fi comercializate unitati care au fost exploatate de catre diversi clienti si cei care le achizitioneaza ar putea fi pusi in pericol din cauza modificarilor facute de catre persoanele neautorizate, asa ca trebuie sa aveti intotdeauna grija ce achizitionati.

5 COMENTARII