CEO-ul unui important producator de smartphone-uri Android afirma ca iPhone-ul este cel mai bun telefon mobil de pe piata

  An dupa an, modelul high-end al iPhone-ului a avut vanzari mai bune decat orice alt model high-end al unui producator de terminale Android, iar 2013 nu este o exceptie. Suprematia iPhone-ului este binecunoscuta de catre toti producatorii de terminale Android, iar presedintele unuia dintre ei a avut curajul de a afirma public acest lucru. Lei Jun este CEO-ul Xiaomi, unul dintre cei mai mari producatori de smartphone-uri Android din China, iar in cadrul unui interviu el a afirmat ca iPhone-ul ramane in continuare cel mai bun smartphone de pe piata.

iPhone is still the best smatphone on the planet. For Xiaomi there’s a lot of space for learning and talent.

  Afirmatia sa nu este absolut deloc surprinzatoare, mai ales ca smartphone-urile Xiaomi au fost de multe ori comparate cu iPhone-urile, unii afirmand ca ele ar fi copii ale terminalului celor de la Apple. In ziua de astazi, Xiaomi nu produce doar smartphone-uri, insa este implicata activ in comercializarea lor, iar Apple este unul dintre principalii competitori in China. Chiar daca nu vom vedea afirmatii asemanatoare de la alti producatori de terminale Android, este clar ca toti iau iPhone-ul drept dispozitivul pe care trebuie sa il intreaca.