iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 untethered jailbreak – status update

  Solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 se afla in proces de dezvoltare de cateva luni de zile si s-a spus ca pana la sfarsitul anului ea ar trebui sa fie lansata oficial pentru toate iDevice-urile care pot rula acele versiuni ale iOS. In ciuda afirmatiilor hackerilor, din pacate cred ca exista sanse mici ca aceasta solutie sa fie publicata pana atunci, persoanele implicate in dezvoltarea ei evitand sa mai faca afirmatii legate de procesul de dezvoltare sau sa anunte update-uri.

  Cu mai bine de o luna de zile in urma ni s-a spus ca exploit-urile descoperite initial pentru aceasta solutie de jailbreak sunt utilizabile inclusiv in iOS 7, asa ca s-a decis oferirea lor catre hackerii care dezvolta solutia de untethered jailbreak pentru acea versiune a sistemului de operare. In aceste conditii, cred ca majoritatea dintre noi va trebui sa astepte lansarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 7 deoarece altceva pare deocamdata foarte departe de lansare.

  In ceea ce priveste solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7, va trebui sa asteptam lansarea versiunii finale a iOS 7.1 pentru a o avea.