Ridge Racer Slipstream – un nou racer dezvoltat de catre Namco Bandai pentru platforma iOS (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cgWqUCMvhuU&w=580&h=370]

  Aniversand doua decenii de la lansarea primei versiuni a Ridge Racer, compania Namco Bandai a decis sa dezvolte Ridge Racer Slipstream, o versiune speciala a jocurilor din seria Ridge Racer. Desi este departe de Real Racing 3 din punct de vedere grafic, jocul celor de la Namco Bandai are un motor grafic imbunatatit, iar accentul este pus pe posibilitatea de a personaliza masinile, peste 300 de optiuni fiind acum disponibile pentru noi. Jocul ofera inclusiv o gama larga de power-ups pentru vehicule care ne vor imbunatati performantele in curse, iar in trailerul de mai sus puteti vedea exact ceea ce veti regasi in el, modul de joc fiind oarecum similar cu cel al Asphalt 8: Airborne.

Namco Bandai’s Ridge Racer Slipstream drives onto mobile devices soon! Drift, drive, dodge, dash, and dominate the track in the newest game from the series as it celebrates its 20th year! Available soon in the App Store and Google Play!

  Desi nu reprezinta o “amenintare” pentru Real Racing 3Ridge Racer Slipstream va fi cu siguranta apreciat de catre un numar destul de mare de posesori de iDevice-uri si de tot ceea ce ne ofera el ne vom putea bucura incepand cu data de 19 decembrie, cand el urmeaza sa fie lansat oficial in App Store.