Infuse 2 – un multimedia player grozav care este disponibil gratuit in App Store

  Infuse 2 este o aplicatie dezvoltata initial de catre creatorii aTV Flash, un software pentru Apple TV-urile jailbroken care potenteaza functionalitatea produselor. Intentionand sa ofere si posesorilor de iDevice-uri posibilitatea de a beneficia de ea, dezvoltatorii sau au decis sa o publice si in App Store, insa cu suport pentru nu mai putin de 14 formate video. Folosind aceasta aplicatie putem rula clipuri video in format MKV, MP4, M4V sau MOV, iar daca avem un Apple TV putem face AirPlay Streaming pentru clipuri video disponibile in terminalele noastre in oricare dintre aceste formate, aplicatia avand suport pentru accesorii HDMI sau TV Out si fiind calabila sa ruleze continutul in format Full HD 1080p.

  • Infuse 2 introduces a stunning, all-new design for iOS 7 and adds some awesome features you’ll love.
  • Designed for iOS 7 – We’ve taken the best parts of Infuse, and reimagined them for iOS 7. The result is a beautiful, lightweight interface that lets your content do the talking.
  • Network Streaming (yay!) – Stream videos from almost any device without having to sync. Works with AirPlay, subtitles and trakt too!
  • Infuse Pro – A new premium option for those looking to get the most out of their videos. As a way of saying thanks, Infuse Pro is a FREE upgrade for those who purchased Infuse 1.5 or earlier.

  Fiind populara in App Store, aplicatia Infuse a fost actualizata recent, astfel ca acum Infuse 2 este disponibila pentru download gratuit pentru o perioada limitata de timp. Aceasta versiune a aplicatiei a fost special modificata pentru a contine un design gandit pentru iOS 7, insa pentru a include si posibilitatea de a face streaming fara a efectua sincronizari in prealabil. Infuse 2 este disponibila gratui pentru o perioada limitata de timp si daca sunteti interesati de aplicatie, va recomand sa o descarcati.

Pretul initial:
4.49€
Numele:
Infuse 2

Gratuit

s





Developer: FireCore, LLC
Universala
Categoria: Photo & Video


Descriere: Ignite your video content with Infuse the beautiful way to watch videos in as many as 14 formats on your iPhone or iPad. No need to convert files! Infuse is optimized for iOS7, with trakt.tv integration a…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.4 Mb