Prima Pagina aplicatii Clumsy Ninja inregistreaza 10 milioane de descarcari intr-o saptamana de disponibilitate in...

Clumsy Ninja inregistreaza 10 milioane de descarcari intr-o saptamana de disponibilitate in App Store

  Clumsy Ninja este un joculet lansat in a treia parte a lunii noiembrie in App Store, iar in doar o saptamana de disponibilitate a generat nu mai putin de 10 milioane de descarcari. Fiind primul titlu care a beneficiat de un trailer video in pagina sa de prezentare, jocul a ajuns in magazinul Apple la mai bine de un an de zile de la prezentarea oficiala, insa asta nu i-a afectat succesul. Numarul foarte mare de descarcari este o noua dovada a faptului ca promovarea facuta de catre Apple este extrem de benefica pentru dezvoltatori, chiar daca in acest caz vorbim despre un titlu gratuit.

  Fiind un joc freemium, titlul are multiple optiuni care permit utilizatorilor sa cheltuie bani in joc, asa ca sumele generate in baza acestui numar foarte mare de descarcari vor fi cu siguranta importante.

  • BogdanG

    Jocul asta e foarte plictisitor. L-am sters dupa 3-4 zile. Trebuie sa astepti sa faci ceva in el daca nu cheltui bani

  • Ionutz51

    Asta e si intentia producatorilor, sa cheltui bani in el. Exista ceva in Cydia care te ajuta…

  • Cosmin

    Salut. Nu inteleg de ce se considera lansat de curand! Eu il am de mult timp, a fost prezentat prima oara in keynote-ul lansarii iOS 6 pt a demonstra capabilitatile acelei versiuni. Poate este vorba de o relansare ?! Curios… (in appstore, la versions, apare versiunea 1.0 ca fiind postata pe 27 septembrie 2013)