Prima Pagina aplicatii Facebook va porni automat clipurile video vizualizate in News Feed de catre...

Facebook va porni automat clipurile video vizualizate in News Feed de catre utilizatorii de terminale mobile


  Facebook, compania care detine cea mai mare retea de socializare de pe glob, va implementa o modificare importanta pentru utilizatorii care ii acceseaza website-ul folosind terminale mobile, clipurile video incarcate in news feed-ul sau urmand a fi rulate automat la vizualizare. Vorbesc despre clipurile video incarcate direct de catre utilizatori prin intermediul aplicatiilor Facebook, sau despre cele incarcate prin intermediul aplicatiei Instagram, modificarea urmand a fi aplicata exact precum puteti vedea in clipul video de mai sus.

  Clipurile video nu vor avea sunetul pornit si acesta va fi rulat numai in momentul in care selectati un clip video din News Feed, aplicatia deschizandu-l automat pe intregul ecran al terminalului vostru. Din fericire doar clipurile video mentionate anterior vor fi rulate automat, cele YouTube sau ale altor retele de video sharing urmand a fi deschise automat de catre utilizatori. Inainte sa va speriati de faptul ca va veti consuma intregul trafic de date lunar printr-un simplu scroll prin News Feed, va spun ca in aplicatia Facebook va exista si o optiune care va rula automat aceste clipuri video doar cand suneteti conectati la o retea WiFi.

  Deocamdata nu se stie cand urmeaza sa fie implementata oficial aceasta noua functionalitate, insa Facebook o testeaza de 2 luni de zile si o va lansa international in perioada urmatoare.

 • Ma bucur ca nu au pus disponibila optiunea si pe 3-4G. Pentru ca se facea si trafic mai mult si se incarca feedul mai greu!

 • Cosmin111

  La mine apare auto-play la video.. Exact ca in imaginea pusa de tine pe facebook
  Configurari-facebook-configurari!

 • Daniel

  Si la mine la fel

 • Valentin

  Ar fi bine sa implementeze si functia,, send a Video” in facebook messenger…