Prima Pagina aplicatii 12 Days of Gifts – Apple ofera 12 cadouri prin iTunes Store

12 Days of Gifts – Apple ofera 12 cadouri prin iTunes Store

  12 Days of Gifts este o aplicatie lansata in cursul noptii trecute in App Store de catre compania Apple, ea fiind conceputa special in ideea de a oferi posesorilor de iDevice-uri 12 cadouri in decursul a aproape doua saptamani de zile. Avand in vedere ca vorbim despre un magazin digital, Apple va oferi aplicatii, melodii, carti si filme, insa nu va asteptati la cadouri extrem de importante. Fiecare dintre cadouri va fi disponibil doar pentru 24 de ore in aplicatia celor de la Apple si va putea fi descarcat doar prin ea, insa nu orice fel de continut va fi disponibil in orice tara, desi Apple ID-urile pentru App Store SUA ar trebui sa va ofere acces la orice.

From 26 December – 6 January, you can download a gift each day—songs, apps, books, movies, and more—with the 12 Days of Gifts app. Each day’s gift will only be available for 24 hours, so download the free app to make sure you don’t miss out. Please note: Not all content is available in all countries.

  Aplicatia 12 Days of Gifts nu este disponibila in App Store Romania, insa daca aveti un Apple ID pentru o alta tara importanta, aplicatia o gasiti aici.

 • eSascha

  Pacat ca e nevoie de ios 7 instalat…eu cu al meu vechi iphone am ramas la ios 6.1.3

 • Antonio

  Nu merge!! Imi da o eroare

 • Potcovel

  Mie imi apar 16 zile rămase pana la primul cadou.. Cum vine asta?….. Help?

 • Cristi

  @Potcovel nu vezi ca scrie intre 26-6 ianuarie??

 • Cosmin

  @Potcovel: “Description
  From 26 December – 6 January, you can download a gift each day …..”

 • YooCata

  Contul apple are adresa in USA Los Angeles, chiar daca locuiesc in Romania.
  Am descarcat si deschis aplicatia si am vazut ca trebuia sa aleg statul din care sunt, cel care a fost default a fost USA si acela lam ales.
  Acum imi arata: “Unable to Complete Your Request Try again later.”
  Nu functioanaza deloc in Romania ? Sau ce ar putea fi ?…