Analistii americani considera ca Apple si Microsoft ar putea fuziona in urmatorul deceniu

  Apple si Microsoft sunt doua companii care de-a lungul anilor au fost implicate in diverse dispute legale, in principal din cauza faptului ca Steve Jobs a avut intotdeauna o problema cu faptul ca Microsoft ar fi copiat cateva tehnologii dezvoltate de catre Apple. In ciuda acestor divergente, Steve Jobs nu a ezitat sa apeleze la Bill Gates pentru a il ajuta sa salveze compania Apple de la faliment, acel moment din istoria companiei fiind definitoriu pentru existenta sa, dar si pentru viitoarea cooperare dintre cele doua entitati.

Two of the biggest tech companies, and rivals, Apple and Microsoft might not only work together in the near future but also merge in the next 5-10 years, a market analyst has predicted. While explaining his ‘unthinkable but absolutely possible deal’ between Apple and Microsoft theory, Fitz-Gerald said the two companies might see a merger because they have to take on the Google/Android and Facebook. He further explained that despite it being an absolute speculation, if one looks at what Apple wants to accomplish with its mobile market and Microsoft’s initiative, there is a cross-polarization of devices.

  In ciuda faptului ca acum ambele companii se lupta pentru suprematie pe piata smartphone-urilor si a tabletelor, analistii americani considera ca ele ar putea chiar fuziona in urmatorul deceniu. Analistii considera ca pentru a se lupta mai eficient cu Google si Facebook, Apple si Microsoft ar putea alege sa-si uneasca fortele printr-o fuziune care ar avea drept rezultat o companie care ar putea detine suprematia in toate domeniile in care este implicata si ramane ca voi sa decideti cine si ce vise a avut noptile trecute.

  Din punctul meu, si a majoritatii, de vedere, Apple si Microsoft vor fi in aceleasi pozitii de concurenti chiar si peste un deceniu deoarece e putin probabil ca pe piata sa apara un competitor indeajuns de puternic pentru a genera o miscare atat de importanta.