Prima Pagina Apple Analistii americani considera ca Apple si Microsoft ar putea fuziona in urmatorul...

Analistii americani considera ca Apple si Microsoft ar putea fuziona in urmatorul deceniu

  Apple si Microsoft sunt doua companii care de-a lungul anilor au fost implicate in diverse dispute legale, in principal din cauza faptului ca Steve Jobs a avut intotdeauna o problema cu faptul ca Microsoft ar fi copiat cateva tehnologii dezvoltate de catre Apple. In ciuda acestor divergente, Steve Jobs nu a ezitat sa apeleze la Bill Gates pentru a il ajuta sa salveze compania Apple de la faliment, acel moment din istoria companiei fiind definitoriu pentru existenta sa, dar si pentru viitoarea cooperare dintre cele doua entitati.

Two of the biggest tech companies, and rivals, Apple and Microsoft might not only work together in the near future but also merge in the next 5-10 years, a market analyst has predicted. While explaining his ‘unthinkable but absolutely possible deal’ between Apple and Microsoft theory, Fitz-Gerald said the two companies might see a merger because they have to take on the Google/Android and Facebook. He further explained that despite it being an absolute speculation, if one looks at what Apple wants to accomplish with its mobile market and Microsoft’s initiative, there is a cross-polarization of devices.

  In ciuda faptului ca acum ambele companii se lupta pentru suprematie pe piata smartphone-urilor si a tabletelor, analistii americani considera ca ele ar putea chiar fuziona in urmatorul deceniu. Analistii considera ca pentru a se lupta mai eficient cu Google si Facebook, Apple si Microsoft ar putea alege sa-si uneasca fortele printr-o fuziune care ar avea drept rezultat o companie care ar putea detine suprematia in toate domeniile in care este implicata si ramane ca voi sa decideti cine si ce vise a avut noptile trecute.

  Din punctul meu, si a majoritatii, de vedere, Apple si Microsoft vor fi in aceleasi pozitii de concurenti chiar si peste un deceniu deoarece e putin probabil ca pe piata sa apara un competitor indeajuns de puternic pentru a genera o miscare atat de importanta.

 • AlexX

  Daca ar aparea Android pt pc…probabil ka ar sta altfel lucrurile..

 • dan

  vreau si eu ce fumeaza ei ….

 • Cristi

  Chiar daca ar fi cei mai buni prieteni si oricare ar fi situatia le convine ca lucrurile sa ramana asa cum sunt din fooaarte multe motive. Ca fuziunea asta sa se produca ar trebui sa se întâmple CEVA neprevazut

 • Rares

  Ce ciudat ar fi sa vedem “AppleSoft”

 • akos

  sau “Micro-ple”

 • RaduD

  Sau MApplesoft…

 • SiR Vladio

  Applesoft?
  Microapple?
  :))))

 • Doc

  Poate Apple cumpara Microsoft, are banii necesari, insa nu cred ca este momentul acum!

 • Grafiprints

  Ar if o idee buna, cel putin pentru un sistem de operare 80-90% Mac (stabil, safe, cool, rapid) si restul de tweek-uri, programe si OpenGL pentru jocuri de la Microsoft = Peeerfect. Machindos 🙂

 • Vik1

  @Grafiprints .. MAC e safe .. pana o sa devina popular

 • Nu se va intimpla niciodata asta,si stiti bine si de ce!Eventual Intel & Apple!

 • Claudiu Daniel

  Nu ar fi o solutie f sanatoasa si folositoare ! 1 ar scade concurenta…etc
  Si laptop cu Android exista … dar cine stie ce sunt de ele…

 • Seby

  Eu momentan sunt hotarat ca sa trec pe android , pentru ca de la o vreme testez un note3 si un s4 si dunt foarte placut impresionat de modul in care au evoluat ….legat de suprematia apple , nu stiu ce sa zic , parerea mea e ca apple e pe muchie de cutit si ca cei de la android au evoluat mult mai mult decat a facut-o apple. Apple in ultimii ani nu au facut decat sa stea pe loc si sa faca unele schimbari la capitolul infatisare….ce e drept aveau un avans foarte mare in fata celorlalti.
  Microsoft sta prost la capitolul magazin ca in rest este impecabil , nu degeaba vad prin partile de vest ale europei din ce in ce mai multe telefoane nokia…..
  Citeam pe aici ceva de genu “apple sa cumpere microsoft” , :))))) sunt pe jos de ras….
  Bun , revin si spun ca momentan trec pe android , dupa ce am testat si am fost convins , dar daca aceasta fuziune sau macar o mica colaborare intre apple si microsoft v-a avea loc , instantaneu revin , pentru ca un astfel de eveniment mi-ar garanta din start ca asta e alegerea cea mai buna……

 • Pingback: Un analist roman face o previziune foarte curajoasa pentru 2014 in legatura cu Apple si Microsoft | iDevice.ro()