Prima Pagina Apple Apple vs Microsoft – atmosfera din magazine in cea mai aglomerata luna...

Apple vs Microsoft – atmosfera din magazine in cea mai aglomerata luna a anului

  Cine a vizitat un magazin Microsoft stie ca nu va gasi acolo aglomeratiile prezente aproape tot timpul in magazinele Apple de pe intregul glob, iar imaginea de mai sus este cat se poate de reprezentativa. Ea a fost inregistrata in cursul zilei de duminica la ora amiezii si va las pe voi sa ghiciti care magazin apartine fiecarei companii. Microsoft si-a construit magazinele langa Apple Store-uri, insa asta nu a ajutat-o sa creasca vanzarile, ba din contra, o pune intr-o situatie penibila, locatiile sale de retail fiind mai mereu goale.

  Microsoft incearca de ani de zile sa obtina ceea ce are Apple in segmentul retail, deocamdata este departe de a avea o realizare notabila, insa probabil in viitor lucrurile se vor schimba in bine si pentru cei din Redmond.

 • Alex

  Dacă Apple ar avea prețuri m-ai accesibile pentru toată lumea am impresia ca Microsoft va fi dat uitării.

 • NicKel

  Poza asta spune tot 🙂

 • OvidiuA

  O sa dispara si trendul de Iphone=”cool” si am mai multi bani decat tine.
  Fiecare companie are urcusurile su coborasurile sale

 • Matzero

  Unii oameni batuti in cap ca OvidiuA de exemplu sufera de sindromul neajunsului si al frustrarii romanesti. Gata s-a terminat cu iphone = bani multi. Iesi din cochilie, toata lumea are iphone. M-am intors de curand din Anglia unde un 5S costa 549 GBP. Un pret mic pentru salariile lor mai ales ca la abonamente au preturi de nimic uneori fiind si gratis. Acolo 90% din populatie are iphone si nu e vorba de ideea ta ca se da cineva mare pentru ca nu e ceva cu ce sa te dai mare. La tine la tara acolo in funtul padurii unde nu ai priza sa incarci telefonul poate o fi mare fitza sa ai iphone. In lume. NU. Pur si simplu la ora actuala nu are concurent pe piata iOS-ul. Android, BB OS, WP 8 etc sunt inca in varianta beta pentru ca aceasta firma, apple au copt in jur de 10 ani acest iOS iar astia au vrut sa-l faca intr-un an. Si se vede. Vedeti tu de galaxy gio si lasa-ne. P.S. Un galaxy Note 3 cu ceas gear sau cum dreacu s-o numi costa in jur de 4000 RON si nu prea vad ca s-a umplut pamantul de asa ceva sa se dea toata lumea mare.

 • MihaiB

  @Matzero, du-te tu in Anglia si sa nu mai vii inapoi. Un englez are salariul de 8 ori mai mare cel putin si in plus noi aici traim in Romania. Hai, dispari.

 • B06DAN

  @Marzero bine punctat.
  @MihaiB Dai dovadata de prostie. Gandeste-te de 2 ori inainte sa scrii ceva copile.

 • MihaiB

  @B06DAN Dovada tocmai am dat-o. Un roman castiga de 8 ori mai putin decat un englez, implicit rezultand ca un roman nu castiga foarte mult. Daca nu castiga foarte mult, nu are cum sa-si ia un telefon scump. Poftim demonstratie, “copilul cifrelor”.

 • Nume

  @Matzero Unii oameni mai stiu si de altele decat iAsta, iAia, dupa cum ziceai tu, faptul ca toata lumea are iPhone este pentru cei cu macar putin creier acolo sus cel mai bun motiv sa nu aiba iPhone. Consider extrem de placut faptul ca Nexusul meu poate face foarte multe lucruri pe care iDeviceurile colegilor nu le pot face (cum ar fi sa aiba un sistem adevarat de fisiere [pe care chiar il poate accesa utilizatorul], sa dau Share la o poza direct in orice alta aplicatie am instalata, si as putea merge asa mai departe oricat, dar cred ca este evident cat de bun este Android fata de iRahaturile voastre).

 • Matzero

  @MihaiB – Asta vroiam sa subliniez big Einstein. Ca acolo nu mai e vorba de mandria de a avea un telefon scump. Oricum tu esti mult prea inapoiat dpdv mental, implicit financiar si mai departe de Ruse nu ai ajuns intr-o calatorie. (Legenda: dpdv – din punct de vedere)
  @Nume – Barosane tu esti fericit cu Nexus-ul tau sa-ti zic de ce. Cel mai probabil nu ai internet mobil pe telefon si bateria te tine aproape 6 ore(verifica toate testele de baterie). Inainte de acest nexus ai avut Nokia 3310 si acum crezi ca l-ai prins pe Dumnezeu de picioare. Cel mai probabil il ti intr-o husa greoaie si cu folie pe ecran sa se bucure si stranepotii tai de el. Pe scurt esti un iRetard si un iFrustrat in lumea lui. Probabil acest telefon va fi cea mai mare realizare a ta in viata. Succes.

 • Nume

  @Mataero Si mama ta cum mai e atunci?

 • Matzero

  @Nume – Las-o pe mama, da tu cu 2 tati?

 • Nume

  @Matzero Probabil ma confunzi cu mama ta, eu nu am decat un singur tata.