Prima Pagina aplicatii WhatsApp Messenger update este disponibil in App Store

WhatsApp Messenger update este disponibil in App Store

  Actualizata cu aproximativ o saptamana de zile in urma, pentru aplicatia WhatsApp Messenger a fost lansat un nou update in cursul noptii trecute. Dezvoltatorii titlului s-au rezumat de aceasta data doar la rezolvarea diverselor probleme de functionare pe care le are titlul, deci nu vorbim despre implementarea vreunor functii noi. Fara a mentiona exact ce probleme au fost rezolvate, ar trebui sa descoperiti singuri ceea ce functioneaza mai bine sau chiar corect, aplicatia fiind in continuare disponibila gratuit.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s

Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb


  • diaconu dan

    Poate, in sfarsit va functiona cum trebuie si sa nu se mai “intepe” la trecerea dintr-un tab in altul

  • relondo

    am facut si eu update dimineata,primesc mesaj,apare pe ecran-un telefonului,dau sa intru pe conversatie sa citesc/raspund POC! iese din aplicatie….dezinstalare dupa care instalare…aceelasi rahat….versiunea de soft o am 5.0.1 cu jailbreak(mai sus ma duce in 6.1.3)pe un iphone 3gs la voi pe alte versiuni de ios are probleme?

  • Pingback: Cea mai recenta versiune a WhatsApp Messenger nu functioneaza cu anumite iPhone-uri | iDevice.ro()