Cut The Rope 2 este prezentat intr-un nou trailer, va fi lansat luna aceasta in App Store (Video)

  Zilele trecute v-am spus ca jocul Cut the Rope 2 va fi lansat in cursul acestei luni in App Store, iar astazi vedem un nou teaser trailer oferit de catre dezvoltatori pentru o publicatie americana. Titlul va include 5 caractere noi numite Nommies, fiecare dintre ele semanand cu deja celebrul Om Nom, insa rolul lor va fi de a il ajuta pe acesta sa ajunga la delicioasele dulciuri amplasate de-a lungul jocului. Creatorii Cut The Rope 2 au conceput nu mai putin de 120 de nivele pentru aceasta versiune a titlului, deci veti avea destul gameplay pentru a fi ocupati cateva zile bune.

  Cut The Rope 2 va fi lansat pe data de 19 decembrie in App Store si va fi disponibil la pretul de 0.99€ pentru toti posesorii de iDevice-uri, deci nu vorbim despre un titlu freemium.

1 COMENTARIU

  1. […]   Cut The Rope 2 este un joc pe care compania Zeptolab se pregateste sa il lanseze in App Store, iar in clipul video de mai sus avem o noua prezentare a gameplay-ului care urmeaza sa fie disponibil pentru el. Pe data de 19 decembrie titlul va fi disponibil pentru download exclusiv in App Store-ul companiei Apple si v-am spus deja ca el va contine o serie de schimbari interesante. In afara personajului principal Om Nom, dezvoltatorii s-au gandit sa introduca si o serie de personaje secundare pe care le veti putea vedea in detaliu incepand de saptamana viitoare. […]