Prima Pagina aplicatii Navigon este disponibil la pret redus in App Store

Navigon este disponibil la pret redus in App Store

    Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la pret redus din App Store-ul companiei Apple. Compana dezvoltatoare a aplicatiilor ofera la pret redus toate titlurile din oferta sa, astfel ca indiferent ce ati alege, veti avea parte de nu software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa. Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.


Pretul initial:
69.99€
Numele:
NAVIGON Eastern Europe

49.99

s

Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


Pretul initial:
89.99€
Numele:
NAVIGON Europe

59.99

s

Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


 • Csi02

  Ştie careva dacă necesită conexiune de net pt a o putea folosii? Şi dacă da, foloseşte în permanenţă sau doar cât încarcă ruta? Vă mulţumesc!

 • Tibi

  Recomand CoPilot, cu harta Romaniei descarcata gratuit. Atentie doar o harta este gratuita.

 • Tibi

  Navigonul, nici cand calculeaza harta nu consuma date.

 • Botnar

  Nu trebuie internet… O am instalata si a mers si fara SIM pe Ungaria, Slovenia, Italia..

 • Mihai ngm

  Nu iti trebuie net…

 • Marius

  Nu necesita conexiune la internet decat in momentul instalarii pentru descarcarea hartilor dorite. Cred ca este cea mai buna solutie GPS pentru telefoane in momentul de fata.

 • Sergiu

  Eu am cumparat-o la 65€ acu vreo 2-3 luni.
  Fara sa iau in calcul descarcarea hartilor, care oricum le-am facut prin WiFi, de atunci pana in prezent mi-a consumat maxim 2-3 mb.
  Oricum il recomand cu incredere, insa te anunt ca sunt anumite strazi care nu le stie in special in orase mici sau comune. Insa 98% din cazuri ma ajutat, tanand cont ca-l folisesc saptanal.
  Merita investitia mai ales daca il pui pe iPad Mini

 • Claudiu

  Dupa ce ai descarcat hartile necesare – pe tari – nu ai nevoie de net pt a naviga.
  Anumite servicii din aplicatie – precum vremea – necesita net daca vrei sa le folosesti.
  O folosesc si o recomand pt navigatie in toata Europa.

 • Csi02

  Vă mulţumesc tuturor de opinii!

 • Bogdan

  Nu are nevoie de conexiune de net, hartile le instalezi si apoi ready to go 🙂

 • RaduD

  Aplicatia este foarte buna si utila, s-a imbunatatit constant in ultimii 2 ani si asa simpla nu consuma net decat la descarcarea hartilor ( de preferat prin wifi).
  Are insa si optiuni suplimentare (cu bani, bineinteles), care merg cu net, ex: Traffic live, Mobile Alert Live, foarte utile in tarile vestice.
  Dar sunt tot cu net si fara bani: wilkipedia.
  In rest, destul de buna in Ro, exceptionala in tarile Europei de vest.

 • Florin66

  Puteți încerca si IGO primo, cred ca e mai bun, poate nu chiar atât de ieftin,
  Eu l-am cumpărat cu 65€ si are full Europe map

 • andrew2

  Folosesc si igo si navigon ( primul cumparat, al doilea pe jb), dupa parerea mea navigon e exceptional, drept pt care am sa-l cumpar ca tot e redus. Numai faptul ca nu-mi blocheaza aiurea 2-3 gb cum face igo si tot ar fi suficient. Insa are un meniu super intuitiv, cand e conectat la car kit si ascult muzica prin bt , imi da muzica mai incet, da indicatii vocale dupa care canta iar muzica etc E ce trebuie ce sa mai…

 • Codryn

  L-am cumparat acum catevaminute, am dw hartile dar cum fac sa am limba romana la navigatie?

 • Mai bine va faceti jailbreak la tel si nu mai dati atatia bani pe navigatii!

 • Sorindb

  Pentru update-urile periodice de harti se ma plateste ceva?

 • Cezar

  Jb si ai tot fara bani! Nu trebuie net ca sa navighezi!

 • Bigjohny

  Jb ….
  Dar jb e departe fratilor
  Am 5 cu 6.1.4 si cred ca o sa pun ios7
  Mi s-au lungit urechile cat am asteptat :)))
  Cred ca o sa-l cumpar si eu, l-am avut inainte pe iphone 4 cu jb si mi se pare cel mai bun, il recomand

 • Iulian

  Foarte util pe Italya,Serbia,Ungaria,Germania si Romania!!! Nu necesita internet decat la updata sau vreme, numai sa ai gps incorporat in terminal…!

 • Sudteamromania

  Pe tablete ii trebuie net…

 • adybutterfly

  eu va recomand ceva mai ieftin si cred eu mai bun pentru mine , aplicatia se numeste Drive Mode , necesita conexiune la net doar cat iti configurezi ruta , apoi totul merge ca uns , eu l-am utilizat pe ipad si a fost excelent !

 • Seby

  RaduD sa stii ca functia trafic live nu consuma internet , mobile alert da , la a doua iti trebuie internet , dar din pacate in romania nu va ajuta nici ina din cele doua.
  Atentie celor care vreti sa luati una din aceste doua optiuni , daca circulati numai prin romania nu va ajuta , de vina e sistemul de la noi…..dar daca mergeti prin europa puteti lua cel putin trafic live , mobile alert nu prea cred ca e indicat pentru ca ii trebuie internet.

 • Mario

  Eram fan iGo dar trebuie sa recunosc ca Navigonul, in ultimele 6 luni, au actualizat excelent hartile pentru RO. Le-am cumparat pe ambele, iGo si Navigon, dar nu mai folosesc decat Navigon-ul.