Navigon este disponibil la pret redus in App Store

    Navigon este unul dintre cele mai populare sisteme de navigatie GPS pentru iDevice-uri, iar incepand de astazi el poate fi cumparat la pret redus din App Store-ul companiei Apple. Compana dezvoltatoare a aplicatiilor ofera la pret redus toate titlurile din oferta sa, astfel ca indiferent ce ati alege, veti avea parte de nu software cu harti offline care va poate ghida prin orice oras din Romania sau Europa. Pentru Romania aceasta solutie de navigatie s-a dovedit a fi superioara alternativelor, inclusiv aplicatiilor gratuite precum Google Maps sau Apple Maps, posibilitatea de a utiliza hartile offline reprezentand un factor extrem de important.


Pretul initial:
69.99€
Numele:
NAVIGON Eastern Europe

49.99

s





Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


Pretul initial:
89.99€
Numele:
NAVIGON Europe

59.99

s





Developer: Garmin Wuerzburg …
Universala
Categoria: Navigation


Descriere: With NAVIGON you can turn your iPhone or iPad into a fully functional mobile navigation system. Thanks to a faithful adaptation of the menu functions, the app fits in seamlessly with the iOS operating conc…


Dimensiunea aplicatiei este: 48.2 Mb


23 COMENTARII

  1. Ştie careva dacă necesită conexiune de net pt a o putea folosii? Şi dacă da, foloseşte în permanenţă sau doar cât încarcă ruta? Vă mulţumesc!

  2. Nu necesita conexiune la internet decat in momentul instalarii pentru descarcarea hartilor dorite. Cred ca este cea mai buna solutie GPS pentru telefoane in momentul de fata.

  3. Eu am cumparat-o la 65€ acu vreo 2-3 luni.
    Fara sa iau in calcul descarcarea hartilor, care oricum le-am facut prin WiFi, de atunci pana in prezent mi-a consumat maxim 2-3 mb.
    Oricum il recomand cu incredere, insa te anunt ca sunt anumite strazi care nu le stie in special in orase mici sau comune. Insa 98% din cazuri ma ajutat, tanand cont ca-l folisesc saptanal.
    Merita investitia mai ales daca il pui pe iPad Mini

  4. Dupa ce ai descarcat hartile necesare – pe tari – nu ai nevoie de net pt a naviga.
    Anumite servicii din aplicatie – precum vremea – necesita net daca vrei sa le folosesti.
    O folosesc si o recomand pt navigatie in toata Europa.

  5. Aplicatia este foarte buna si utila, s-a imbunatatit constant in ultimii 2 ani si asa simpla nu consuma net decat la descarcarea hartilor ( de preferat prin wifi).
    Are insa si optiuni suplimentare (cu bani, bineinteles), care merg cu net, ex: Traffic live, Mobile Alert Live, foarte utile in tarile vestice.
    Dar sunt tot cu net si fara bani: wilkipedia.
    In rest, destul de buna in Ro, exceptionala in tarile Europei de vest.

  6. Puteți încerca si IGO primo, cred ca e mai bun, poate nu chiar atât de ieftin,
    Eu l-am cumpărat cu 65€ si are full Europe map

  7. Folosesc si igo si navigon ( primul cumparat, al doilea pe jb), dupa parerea mea navigon e exceptional, drept pt care am sa-l cumpar ca tot e redus. Numai faptul ca nu-mi blocheaza aiurea 2-3 gb cum face igo si tot ar fi suficient. Insa are un meniu super intuitiv, cand e conectat la car kit si ascult muzica prin bt , imi da muzica mai incet, da indicatii vocale dupa care canta iar muzica etc E ce trebuie ce sa mai…

  8. Jb ….
    Dar jb e departe fratilor
    Am 5 cu 6.1.4 si cred ca o sa pun ios7
    Mi s-au lungit urechile cat am asteptat :)))
    Cred ca o sa-l cumpar si eu, l-am avut inainte pe iphone 4 cu jb si mi se pare cel mai bun, il recomand

  9. Foarte util pe Italya,Serbia,Ungaria,Germania si Romania!!! Nu necesita internet decat la updata sau vreme, numai sa ai gps incorporat in terminal…!

  10. eu va recomand ceva mai ieftin si cred eu mai bun pentru mine , aplicatia se numeste Drive Mode , necesita conexiune la net doar cat iti configurezi ruta , apoi totul merge ca uns , eu l-am utilizat pe ipad si a fost excelent !

  11. RaduD sa stii ca functia trafic live nu consuma internet , mobile alert da , la a doua iti trebuie internet , dar din pacate in romania nu va ajuta nici ina din cele doua.
    Atentie celor care vreti sa luati una din aceste doua optiuni , daca circulati numai prin romania nu va ajuta , de vina e sistemul de la noi…..dar daca mergeti prin europa puteti lua cel putin trafic live , mobile alert nu prea cred ca e indicat pentru ca ii trebuie internet.

  12. Eram fan iGo dar trebuie sa recunosc ca Navigonul, in ultimele 6 luni, au actualizat excelent hartile pentru RO. Le-am cumparat pe ambele, iGo si Navigon, dar nu mai folosesc decat Navigon-ul.