Indygen ofera 100 GB de trafic de internet mobil gratuit timp de o luna de zile

  Indygen este o parte a companiei Vodafone Romania, ea fiind este dedicata in principal tinerilor, si functionand in continuare in versiune beta, testeaza diverse oferte pe piata romaneasca. Una dintre ele va ofera posibilitatea de a utiliza 100 GB de trafic mobil pentru terminalele voastre la pretul de doar 7€. Conform descrierii disponibile pe website-ul celor de la Indygen, traficul este oferit in momentul in care incarci o cartela Indygen cu 7€ in perioada 10 decembrie – 2 ianuarie, si primesti gratuit 100 GB trafic de internet mobil, traficul fiind disponibil in exact aceeasi perioada.

Arată-ne că vrei să mai stai alaturi de noi încă o lună și te răsplătim cu 100GB trafic de date. Din 10 decembrie și până la anu’ pe 2 ianuarie ai bonusul vieții la reîncărcare: bagi 7 euro și ți se-ntorc 100 de giga în smartphone. Nu contează când expiră membershipul sau dacă ai reîncărcat deja luna asta, cei 7 euro îi folosim când vine recurența pentru încă o lună de membership.

  Aceasta este prima oferta de acest gen lansata pe piata din Romania, detalii foarte multe nu exista pe website-ul celor de la Indygen, insa teoretic viteze de navigare pe internet ar trebui sa fie de pana la 43.2 Mbps, deci nu vorbim despre conectarea la reteaua 4G. Va fi interesant de vazut cum va evolua acest experiment, mai ales ca in baza sa ar putea fi dezvoltate oferte mult mai bune de navigare pe internet folosindu-ne propriile terminale mobile.