Prima Pagina internet Indygen ofera 100 GB de trafic de internet mobil gratuit timp de...

Indygen ofera 100 GB de trafic de internet mobil gratuit timp de o luna de zile

  Indygen este o parte a companiei Vodafone Romania, ea fiind este dedicata in principal tinerilor, si functionand in continuare in versiune beta, testeaza diverse oferte pe piata romaneasca. Una dintre ele va ofera posibilitatea de a utiliza 100 GB de trafic mobil pentru terminalele voastre la pretul de doar 7€. Conform descrierii disponibile pe website-ul celor de la Indygen, traficul este oferit in momentul in care incarci o cartela Indygen cu 7€ in perioada 10 decembrie – 2 ianuarie, si primesti gratuit 100 GB trafic de internet mobil, traficul fiind disponibil in exact aceeasi perioada.

Arată-ne că vrei să mai stai alaturi de noi încă o lună și te răsplătim cu 100GB trafic de date. Din 10 decembrie și până la anu’ pe 2 ianuarie ai bonusul vieții la reîncărcare: bagi 7 euro și ți se-ntorc 100 de giga în smartphone. Nu contează când expiră membershipul sau dacă ai reîncărcat deja luna asta, cei 7 euro îi folosim când vine recurența pentru încă o lună de membership.

  Aceasta este prima oferta de acest gen lansata pe piata din Romania, detalii foarte multe nu exista pe website-ul celor de la Indygen, insa teoretic viteze de navigare pe internet ar trebui sa fie de pana la 43.2 Mbps, deci nu vorbim despre conectarea la reteaua 4G. Va fi interesant de vazut cum va evolua acest experiment, mai ales ca in baza sa ar putea fi dezvoltate oferte mult mai bune de navigare pe internet folosindu-ne propriile terminale mobile.

 • RaduD

  Oare ce ai putea face intr-o luna cu 100 GB de trafic pe mobil?
  Eu nu ajung sa consum 1 GB din abonament, pe tableta, darmite pe telefon….

 • Dai net la toti din trib.

 • rares

  decat in perioada 10 decembrie – 2 ianuarie o sa primim internet 100gb nu?

 • Danydew

  @rares *doar*

 • zdan

  @danydew +1

 • adybutterfly

  pai oare ce poti sa faci cu 100 de GB ? Daca nu ai internet acasa ce faci ? esti de la tara de la straulesti unde nu a ajuns inca internetul sau a ajuns cel de tot rasul de la romtelecom , ai un idevice , exemplu la mine de 64 GB sI nu iti mai convine cum functioneaza asa ca te hotarasti sa ii dai un reset general , bineinteles inainte sa ii fi facut un backup in icloud , adrive sau unde vrei tu . Cea de a doua faza poate fi un download al unui pack de 30-40 GB , mai descarci un film , un top de muzica , un joc din app store……….Acum ai idee cam ce poti face cu cei 100 de GB , off daca eram in tara imi luam si eu o cartele de asta , superba oferta ! Eu luna trecuta am consumat 68 GB in wireless si vreo 4 pe cartele , dar poate alte persoane nu au ce face cu acesti giga …

 • dpetruneac

  Folosesc Indygen pe un iPhone 5 cu R-SIM, iOS 7.
  Insa nu reușesc sa modific setarile APN [nu am optiunea Cellular Data Network in meniul Cellular]. Pentru alte rețele foloseam unlockit.co.nz, insa Indygen nu e in lista lor.

  Știți de alte soluții?

 • dan

  Ca sa scapati de chinul cu modificat APN-ul, puteti incerca urmatoarele : conectati-va la o retea wireless si intrati pe http://unlockit.co.nz ( de pe telefon ) si urmati pasii. Exista profile pentru toti operatorii de telefonie din Romania.
  Nici eu nu pot modifica APN-ul, dar cu profilul de acolo imi merge internetul pe Orange.

 • dpetruneac

  @dan Pe unlockit gasesti setarile pt orange, Vodafone și cosmote, nu și pt Indygen

 • Vlad

  o intrebare stupida am un i4 codat pe vodafone romania si vad ca pe aici sa discuta ca indygen ar fi o parte din vodafone este posibil sa pot folosii cartela de indygen in terminalul meu fara a necesita decodare?

 • dpetruneac

  Probabil nu ar fi vreo problema. Indygen foloseste semnalul de rețea de la Vodafone