Un comediant american are o metoda ingenioasa de a pacali politistii folosind un iPhone

  Randy Liedtke este un comediant american care s-a gandit ca putina promovare nu-i strica, asa ca a dezvoltat o mica poveste care are in mijloc intentia sa de a lua putin in ras politistii. Barbatul a copt cateva prajituri care seamana cu un iPhone al celor de la Apple si isi propune sa isi conduca masina pe drumurile publice tinand o asemenea prajitura la ureche. Desigur ca ideea este de a genera politistilor impresia ca el vorbeste la telefon in timp ce conduce, insa comediantul intentioneaza sa muste din terminal dupa ce politistul se apropie de masina sa pentru a il amenda.

Baked some iPhone cookies to trick cops into pulling me over, then I just take a bite and ask if cookies are against the law.

  Nu cred ca vorbim despre prima idee de acest gen, cu siguranta nu va fi ultima, insa va fi interesant de vazut cum va decurge o conversatie cu un politist in baza glumei sale si daca va reusi sa scape de o amenda.

2 COMENTARII

  1. @dany ..nu are voie sa manance in timp ce conduce dar din moment ce politistul l-o tras pe dreapta poate sa manance … practic nu incalca nici o lege .. desi niciodata nu poti fi sigur …