Prima Pagina BigBoss knowy0urCallActive te atentioneaza cand interlocutorul raspunde unui apel initiat

knowy0urCallActive te atentioneaza cand interlocutorul raspunde unui apel initiat

iphone 8 precomanda emag banner

  knowy0urCallActive este un tweak lansat in cursul acestei seri in Cydia, iar cu ajutorul sau putem sti rapid cand o persoana raspunde unul apel initiat. Tweak-ul a fost conceput in ideea de a ii scuti pe utilizatori de radiatiile emise de catre un apel initiat pe un iPhone, asa ca noi putem initia un apel si tweak-ul va actiona motorul vibrator al terminalului in momentul in care interlocutorul raspunde. Functionalitatea aceasta este disponibila in alte tipuri vechi de telefoane mobile, insa desigur ca Apple nu a oferit-o pentru posesorii de iPhone-uri.

The health effects of high-level radiation are extreme,and all we know the phone cause very large instantaneous radiation when calls conncet at the monment. The tweak can help u solve this problem now!When use this tweak ,you can keep away from your phone when you make a call, when it active,the phone wil vibrate ,then you can talk now.

  knowy0urCallActive este disponibil gratuit in repo-ul BigBoss al Cydia.

emag revolutia preturilor articole
 • alexabv

  Merge foarte bine ! Pana la aceasta aplicatie puneam pe difuzor si cand auzeam ca raspunde comutam pe casca

 • Mervey

  Acelasi lucru il face si Phone Buzzer, tot din Cydia, tot gratis…

 • Bogdan

  Functioneaza si pe silent?

 • Anto

  Avand in vedere ca in unele zone acoperirea este deficitara mi-ar placea o aplicatie care formeaza pana cand cel apelat intra in aria de acoperire, oare exista o asemea aplicatie? 🙂