Tutorial: Downgrade iOS 7.1 beta 2 la iOS 7.0.4

  In cursul noptii trecute iOS 7.1 beta 2 a fost oficial lansat pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iOS, iar in acest articol v-am prezentat toate noutatile aduse de catre el. Din pacate printre ele se numara si o blocare a posibilitatii de a mai instala iOS 7.1 beta 2 fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii, iar in acest articol v-am oferit toate detaliile. Chiar daca veti face upgrade la iOS 7.1 beta 2 si nu veti putea activa terminalul, aveti desigur optiunea de a face downgrade la iOS 7.0.4 folosind iTunes, Apple neavand vreo problema in a ne permite sa facem acest lucru.

  Pentru a face procedura trebuie sa aveti iTunes 11.1.3 instalat in calculatoarele voastre, sa descarcati iOS 7.0.4 pentru iDevice-ul vostru prin intermediul acestei pagini, apoi sa va inchideti terminalul. Dupa inchiderea terminalului, tineti apasat butonul Home in timp ce introduceti cablul pentru a il conecta la PC si dispozitivul va intra in Recovery Mode afisand iconita iTunes si un cablu pe ecran. Deschizand apoi iTunes si folosind optiunea shift + restore(Windows) sau option + restore(Mac), alegeti fisierul descarcat anterior si asteptati ca instalarea sa isi urmeze cursul. Dupa instalare puteti face activarea normala si veti putea utiliza iOS 7.0.4 in continuare.

  Daca aceasta procedura nu functioneaza, atunci va trebui sa introduceti terminalul in DFU Mode. Pentru a face acest lucru: tineti apasat 3 secunde butonul Power, apoi fara a ii da drumul apasati butonul Home, iar dupa 10 secunde de tinere apasata a ambelor butoane dati drumul butonului Lock si asteptati inca 5 – 10 secunde pana cand calculatorul va rula sunetul prin care sunteti anuntati ca ati conectat un dispozitiv prin USB. Deschizand apoi iTunes si folosind optiunea shift + restore(Windows) sau option + restore(Mac), alegeti fisierul descarcat anterior si asteptati ca instalarea sa isi urmeze cursul. Dupa instalare puteti face activarea normala si veti putea utiliza iOS 7.0.4 in continuare.