iOS 7.1 beta 2 NU poate fi activat fara UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS

  iOS 7.1 beta 2 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple, iar multi dintre voi probabil asteptau sa poata instala noua versiune a sistemului de operare. Ei bine, am pentru voi cateva vesti proaste, deoarece instalarea iOS 7.1 beta 2 fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator ar fi imposibila. Se pare ca Apple interzice efectuarea acestei proceduri, desi pana in prezent a permis oricui sa testeze versiunile beta ale iOS fara UDID inregistrat, insa lucrurile se schimba.

  Daca veti incerca sa instalati iOS 7.1 beta 2 fara a avea un UDID inregistrat, atunci veti vedea eroarea de mai sus prezenta in incercarea de a va activa terminalele. Avand in vedere ca inclusiv in cazul unui OTA Update sunteti trecuti prin acelasi proces de activare al terminalului, exista posibilitatea ca de la iOS 7.1 beta 1 la iOS 7.1 beta 2 update-ul sa fie imposibil fara UDID inregistrat. Saptamana aceasta un utilizator al iOS 7.1 beta 1 mi-a confirmat ca Apple i-a blocat terminalul pe care rula acea versiune a iOS fara UDID inregistrat, asa ca este bine sa aveti grija.

  Din pacate nu am reusit sa verific personal problema, asa ca puteti incerca sa faceti un restore cu optiunea check for update pentru a vedea daca procesul mai functioneaza. Dupa cum prea bine stiti deja, iDevice.ro inregistreaza UDID-uri pentru abonamentul de acces 2, insa numarul de locuri este extrem de limitat, mai multe detalii fiind disponibile in aceasta pagina.

UPDATE: Daca ati incercati sa faceti update la iOS 7.1 beta 2 si nu ati putut dezactiva terminalul vostru, atunci acest tutorial va ajuta sa faceti downgrade la iOS 7.0.4.

27 COMENTARII

  1. merge facut restore cu telefonul bagat in DFU mode.
    procedura (pentru a ajuta sa nu se mai caute pe net):
    1: Legi Telefonul de computer
    2: Stingi Telefonul
    3: Tii apasat pe butonul Power (cel de sus) pana apare sigla Apple pe ecran.
    4: Cand apare sigla Apple pe ecran, apesi si butonul Home
    5: Tii apasate ambele butoane pana cand se stinge ecranul
    6: Cand s-a stins ecranul, dai drumu la butonul Power, dar tii in continuare apasat butonul Home
    7: Tii apasat butonul home pana Telefonull este detectat de computer

    Ciudat este ca nu am citit pe nicaieri cum ca in urma folosirii iOS-urilor beta cuiva i s-ar fi stricat telefonul (blocat de apple cum spui tu) si cred totusi ca pe forumurile internationale (pe care sunt sigur ca le frecventezi si tu) sunt mult mai multi utilizatori de iOS Beta fara UDID inregistrat si ar fi trebuit sa fie macar 2-3 care sa semnaleze acest lucru ca doar nu s-o intmapla taman cu cei din Romania, asta daca nu (fara suparare) faci marketing pentru abonamente!

  2. legat de LE. daca faci referire la celalalt post al meu, am avertizat ca nu se poate activa telefonul fara UDID (ar trebui sa pui si tu avertismentul in pagina respectiva cu trimitre aici)… sa nu pateasca si altii ca mine inainte sa citeasca aceasta ultima informatie facuta de tine …

  3. Nu, initial m-ai acuzat ca mint ca sa faca lumea abonamente, apoi ai spus ca de fapt am dreptate. Chiar si cu terminalul blocat, poti reveni la 7.0.4 oricand.

  4. Confirm cele spuse de @zaone.
    Despre mine e vorba! Am instalat toate versiunile beta ale iOS-urilor de la primul meu iphone.
    Saptamana asta, intr-o dimineata, m-am trezit cu telefonul blocat( nu s-a stricat, cum a inteles colegul de sus), in sensul ca imi cerea activarea telefonului, de parca as fi facut Shift Restore si nu Shift Update.

    Daca nu era @zaone as fi pierdut o groaza de date importante si nr de telefoane pe care le aveam prin SMS.

    Am incercat sa dau restore la 7.0.4 apoi sa fac shift update la 7.1 beta 1, dar degeaba. Telefonul refuza sa acceseze ultimul backup, ptr ca nu era compatibil cu 704.

    Am facut un abonament pe idevice, mi-a inregistrat UDID ul si am putut sa imi recuperez toate datele.
    In plus de asta, merita din plin cei cativa euro pe care ii dati, indiferent ca e cu suport pt udid sau fara, diferenta este colosala si cu siguranta il voi reinnoi cand expira.

  5. @zaone slotul ptr udid-ul meu ramane valabil dupa ce expira abonamentul asta ? Adica daca il prelungesc, nu trebuie sa trec din nou prin aceleasi chinuri, nu !

  6. @zaone- suntem atentionati in vreun fel cand ne apropiem de sfarsitul perioadei de abonament? Eu nu mai stiu pe ce data l-am facut si nu vreau sa fie intrerupt. Cam cat dureaza cu inregistrarea UDID-ului?

  7. Asta vroiam si eu sa stiu , da nu m-am exprimat cum trebuie.
    Adica, ar trebui sa prelungim abn inainte ca el sa expire?
    Daca apuca sa expire inainte de a-l prelungi, iarasi, se dezactiveaza telefonul ?

  8. A descarcat cineva 7.1 beta 2 si a incercat sa il inataleze fara udid inregistrat? Em am facut ota update de 2 ori aseara fara succes. @vad vrei sa spui ca faci update ota la beta2 si urmezi procedura scrisa de tine si scapi de activare sau ce?

  9. Salut. Am o întrebare, înregistrarea UDID este necesară doar pentru update la un ios beta sau şi pentru update la un ios oficial în itunes? Am auzit de blocare device’ului în caz contrar. Mersi mult.

  10. @Adrian: E doar pentru activarea versiunilor beta daca terminalul e decodat sau daca ai cartela de activare. Inregistrarea UDID-ului nu activeaza terminale blocate pe care nu le poti debloca in mod normal si nu decodeaza iPhone-uri.

  11. Salut. Cum as putea sa fac rost de un cont de UDID pentru beta 3? Am 7.1 beta 1 la care am scos expore date si are jailbreak facut. Singura problema e ca are bug la music player si alte alicatii dau force close dupa cateva minute de utilizare. Va rog sa imi dati o modalitate deorece nu vreau sa ma intorc la ios 7.0.4 deoarece e o mare diferenta de viteza intre 7.1 si 7.0.4 . Am uitat sa specific ca am un iPhone 4 😀