Prima Pagina Apple Ce functie importanta ascunde Apple in iOS 7.1 beta 2?

Ce functie importanta ascunde Apple in iOS 7.1 beta 2?

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a blocat posibilitatea utilizatorilor de a instala iOS 7.1 beta 2 in propriile terminale fara a avea UDID-ul unui iPhone, iPad sau iPod Touch inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii. In ultimii 2 ani de zile compania Apple  a permis oricui sa instaleze versiuni beta ale iOS fara sa restrictioneze in mod complet accesul la versiunile beta, insa incepand de vineri nimeni nu mai poate utiliza vreo procedura veche pentru a isi activa terminalul.

  Avand in vedere cresterea securitatii pentru iOS 7.1, ne putem intreba daca Apple ascunde ceva important in interiorul viitoarei versiuni a iOS, sau daca vorbim doar despre o simpla normalizare a lucrurilor, din moment ce ca s-a dezvoltat un business profitabil pentru inregistrarea de UDID-uri? Adevarul este ca nimeni nu poate sti ce se ascunde in spatele intentiei Apple, stim doar ca iOS 7.1 beta 2 are implementata o functie numita Car Display, iar daca exista si alte functii ascunse, noi sigur vom afla despre ele.

  Chiar daca Apple restrictioneaza complet accesul utilizatorilor la versiunile beta ale sistemului sau de operare, cei care cauta si descopera noutatile ascunse au oricum acces la sistem. Ca sa fiu sincer, nu stiu de ce a ales Apple sa ia aceasta decizie si nu cred ca exista un numar foarte mare de utilizatori care instaleaza versiuni beta si apoi merg in Apple Store-uri cu probleme, asa ca poate in viitor lucrurile vor reveni la “normal” si cei de la Apple vor oferi acces faci pentru testarea iOS-ului.

 • Mihai

  Offtopic: zaone, de ce primesc cate 2 notificari la interval de 3-4 minute pentru acelasi titlu ?

 • E un bug de sistem care afecteaza anumite notificari.

 • Vasi

  Ce inseamna UDID ??? Si la ce se refera ??

 • Patronu

  @vasi ala unique device identifier.este un cod de cifre si litere,iar daca il ai inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii apple va sti asta si iti va activa device-ul daca instalezi versiuni beta :))

 • alex alexandru

  @Vasi esxista google poti sa gasesti acolo……
  Totusi ca sa nu cauti minute intregi iti spun eu….
  UDID are legatura cu conturile dezvoltatorilor de aplicatii…..daca esti dezvoltator de aplicatie si ai un cont de dezvoltator poti sa descarci versiunile beta ale ios-ului fara probleme
  ai priceput?

 • vad

  UDID este codul unic al fiecarui aparat produs de apple un fel mac al terminalelor, o data codul acela bagat pe server-ul apple de catre cineva care are cont de dezvoltator de aplicatii ( ei avand menirea sa testeze aplicatiile si sa le testeze pe viitoarele versiuni de ios ce vor aparea) !

  cu codul acela bagat telefonul ti se activeaza cu ios beta …

 • Activarea pentru beta e separata de activarea normala. Poti sa ai terminal decodat, nu se va face niciodata activarea pe beta daca nu ai UDID-ul inregistrat, in conditiile astea. Sunt chestii separate.

 • vad

  pe beta 2 observ, cel putin la mine, ca iara a aparut problema cu semnalul, de cele mai nulte ori am doar un punctulet de semnal … am datele inchise … implicit cred ca si 3G-ul … in schimb e super rapiditatea cu care raspunde la deschiderea/inchiderea aplicatiilor … eu avand iphone 5!

 • EmyS

  Offtopic.. Scz!! Am făcut upgrade de la 4s la 5s si acum cine suna îmi apare apel necunoscut la toate apelurile primite, va rog ma puteți ajuta!! Respect pentru munca depusă!!!

 • Vasi

  Ok baietii mersi mult si scz daca v-am deranjat cu intrebarea mea

 • Pingback: Top 10: Cele mai importante stiri ale saptamanii pe iDevice.ro – 09.12.2013 – 15.12.2013 | iDevice.ro()

 • bubuu

  salut am si eu o intrebare vreau sa fac update la ios 7.1 beta 2 cum fac asta ? adica de unde il descarc si ce e cu acel udid

  mentionez ca am iphone 4

 • Nu mai poti instala iOS 7.1 beta 2, iOS 7.1 beta 4 este disponibil acum si-l poti descarca de aici. http://www.idevice.ro/2014/01/21/download-ios-7-1-beta-4-pentru-iphone-ipad-sau-ipod-touch/
  Acel UDID este identificatorul unic al terminalului si daca nu il ai inregistrat nu ai cum sa instalezi versiunea beta, prin nicio metoda.

 • bubuu

  pai si cum pot sa il inregistrez ?

 • Saltelechi Vlad

  tocmai ce m-am inregistrat pe site-ul vostru am selectat abonament 2.cum fac sa imi inregistrez UDID-ul pe situl vostru ca am vazut ceva,dar nu stiu exact?

 • @Saltelechi Vlad: Trimite-mi email cu UDID-ul. zaone@idevice.ro.