Ce functie importanta ascunde Apple in iOS 7.1 beta 2?

  Dupa cum prea bine stiti deja, compania Apple a blocat posibilitatea utilizatorilor de a instala iOS 7.1 beta 2 in propriile terminale fara a avea UDID-ul unui iPhone, iPad sau iPod Touch inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii. In ultimii 2 ani de zile compania Apple  a permis oricui sa instaleze versiuni beta ale iOS fara sa restrictioneze in mod complet accesul la versiunile beta, insa incepand de vineri nimeni nu mai poate utiliza vreo procedura veche pentru a isi activa terminalul.

  Avand in vedere cresterea securitatii pentru iOS 7.1, ne putem intreba daca Apple ascunde ceva important in interiorul viitoarei versiuni a iOS, sau daca vorbim doar despre o simpla normalizare a lucrurilor, din moment ce ca s-a dezvoltat un business profitabil pentru inregistrarea de UDID-uri? Adevarul este ca nimeni nu poate sti ce se ascunde in spatele intentiei Apple, stim doar ca iOS 7.1 beta 2 are implementata o functie numita Car Display, iar daca exista si alte functii ascunse, noi sigur vom afla despre ele.

  Chiar daca Apple restrictioneaza complet accesul utilizatorilor la versiunile beta ale sistemului sau de operare, cei care cauta si descopera noutatile ascunse au oricum acces la sistem. Ca sa fiu sincer, nu stiu de ce a ales Apple sa ia aceasta decizie si nu cred ca exista un numar foarte mare de utilizatori care instaleaza versiuni beta si apoi merg in Apple Store-uri cu probleme, asa ca poate in viitor lucrurile vor reveni la “normal” si cei de la Apple vor oferi acces faci pentru testarea iOS-ului.