Prima Pagina Apple Cum pot sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau iPad...

Cum pot sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau iPad si cum pornesc un iDevice cu jailbreak al carui continut a fost sters?

  Daca ati detinut si vandut pana acum macar un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad, atunci probabil stiati sau vi s-a recomandat sa stergeti tot ceea ce contine terminalul vostru/reveni la setarile din fabrica pentru a nu oferi noului proprietar date valoroase. Puteti sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau al unei tablete iPad prin utilizarea optiunii Erase all Content and Settings disponibila in meniul Settings>General>Reset al aplicatiei Settings. Actionarea acestei functii va sterge tot ceea ce se afla in mediul de stocare al terminalului vostru si va readuce terminalul la setarile din fabrica, dezactivandu-l in acelasi timp.

  Procedura este perfecta pentru a curata un iDevice inainte de a il vinde, sau pentru a evita sa faceti un restore in ideea de a scapa de erorile sau problemele iOS-ului, insa ea nu este indicata daca aveti un terminal jailbroken. Utilizarea acestei proceduri in cazul unui iDevice care are jailbreak facut va va aduce in ipostaza de a fi nevoiti sa faceti restore terminalului vostru, toate datele din el fiind sterse in proces. Desi in mod normal un iDevice reporneste dupa stergerea intregului continut, terminalele jailbroken nu vor mai porni, ci vor fi blocate intr-un boot loop, adica vor afisa doar un mar pe ecran cand incercati sa le porniti.

  Din pacate singura metoda de a “readuce la viata” un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad care avea jailbreak inaintea utilizarii acestei proceduri este un restore pe care il puteti face fie din Recovery Mode, fie din DFU Mode. Inainte sa inchei, va recomand sa utilizati aceasta optiune doar daca doriti sa stergeti intr-adevar tot ceea ce se regaseste in terminalul vostru si sa o evitati in alte situatii.

 • goguspanac

  daca aveti jailbreak si doriti un fresh ios la aceeasi versiune fara sa pierdeti jb puteti incerca ilexrat … sau semirestore desi de ultimul am auzit pareri impartite in timp ce ilexrat pana acum are numai review-uri pozitive

 • DeadGamer

  Am o problema la un iphone4 cu ios 7.0.4.
  Cand dau sa scriu la google sau safari dupa ce am scris ceva imi apare ce am scris dupa 40-60 secunde(uneori) de ce?

 • xpender

  @goguspanac – confirm iLexRat e mai bun decat semirestore. L-am folosit de minim 7 ori pe iphone si ipad, in dauna semirestore care nu si-a facut treaba cum ar trebui.

 • DeadGamer

  Cand intru in Settings>General>Utilizare imi da crash.Daca cineva mai are problema asta sa scrie la comment

 • Ionutz51

  Confirm: ILEXRAT e foarte bun!

 • Csi02

  Eu am folosit semirestore pe un iphone4, 5.1.1 fără nici o problemă!

 • Iulian

  Pentru mine a fost si este prea tarziu pt acest subiect… 🙁

 • Pingback: Cum sterg evasi0n7 jailbreak din iPhone, iPad sau iPod Touch? | iDevice.ro()

 • am o problema cu iphone5 imi cere parola din patru numere vreau sai dau resetare din fabrica

 • vreau sai dau restart din fabrica si imi cere parola din paru numere cum trebuie sai fac