Prima Pagina Apple Cum pot sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau iPad...

Cum pot sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau iPad si cum pornesc un iDevice cu jailbreak al carui continut a fost sters?

10

  Daca ati detinut si vandut pana acum macar un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad, atunci probabil stiati sau vi s-a recomandat sa stergeti tot ceea ce contine terminalul vostru/reveni la setarile din fabrica pentru a nu oferi noului proprietar date valoroase. Puteti sterge intregul continut al unui iPhone, iPod Touch sau al unei tablete iPad prin utilizarea optiunii Erase all Content and Settings disponibila in meniul Settings>General>Reset al aplicatiei Settings. Actionarea acestei functii va sterge tot ceea ce se afla in mediul de stocare al terminalului vostru si va readuce terminalul la setarile din fabrica, dezactivandu-l in acelasi timp.

  Procedura este perfecta pentru a curata un iDevice inainte de a il vinde, sau pentru a evita sa faceti un restore in ideea de a scapa de erorile sau problemele iOS-ului, insa ea nu este indicata daca aveti un terminal jailbroken. Utilizarea acestei proceduri in cazul unui iDevice care are jailbreak facut va va aduce in ipostaza de a fi nevoiti sa faceti restore terminalului vostru, toate datele din el fiind sterse in proces. Desi in mod normal un iDevice reporneste dupa stergerea intregului continut, terminalele jailbroken nu vor mai porni, ci vor fi blocate intr-un boot loop, adica vor afisa doar un mar pe ecran cand incercati sa le porniti.

  Din pacate singura metoda de a “readuce la viata” un iPhone, iPod Touch sau o tableta iPad care avea jailbreak inaintea utilizarii acestei proceduri este un restore pe care il puteti face fie din Recovery Mode, fie din DFU Mode. Inainte sa inchei, va recomand sa utilizati aceasta optiune doar daca doriti sa stergeti intr-adevar tot ceea ce se regaseste in terminalul vostru si sa o evitati in alte situatii.