Cum sterg evasi0n7 jailbreak din iPhone, iPad sau iPod Touch?

  Daca ati utilizat deja evasi0n7 jailbreak pentru iOS7, atunci probabil stiti ca deocamdata nu prea aveti ce face cu el deoarece majoritatea tweak-urilor si aplicatiilor disponibile in Cydia nu sunt compatibile cu noua versiune a sistemului de operare. In aceasta idee probabil multi dintre voi s-au gandit sa renunte la jailbreak si sa revina la iOS-ul curat pe care il aveau inainte, iar acest articol a fost scris pentru a va spune ca acest lucru este imposibil fara a efectua un restore terminalelor voastre folosind iTunes.

  Daca va aduceti aminte de acest articol, atunci stiti ca utilizarea functiilor Settings>General>Reset>Erase va aduce terminalul vostru in imposibilitatea de a mai porni in mod corect, asa ca nu le incercati. Din pacate alta metoda, in afara restore-ului, de a sterge complet jailbreak-ul facut pentru iOS 7 cu evasi0n7 nu exista, deci nu incercati aplicatii precum iLex Rat, deoarece ele nu au fost concepute pentru aceasta versiune a iOS. In concluzie, fie traiti cu jailbreak-ul, fie faceti restore.

14 COMENTARII

  1. Sal eu am avut cydia pe 4s ios 7.0.2… Am facut actualizarea la ios 7.0.4 am reinstalat cydia si surpriza avea toate sursele pe care le-am avut si la 7.0.2, concluzia este ca raman si date in tel nu se sterge tot.. Jalibreak ramane nu mai ai cum sa-l stergi asta stiam si inainte doar ca nu iti ramanea salvate si sursele ..

  2. Dar ce “tigani” suntem,pana acum speram sa apara acum nu ne convine,am citit un articol publicat de evaders cu motivul de early relase la jb.. Au dreptate si ei,plus ca saurik a confirmat la randul lui ca nu prea a comunicat cu ei,si ideea este sa apara si daca pot face bani cu asta ,adica contractul din china ce sa zic baieti destepti,ideea este ca tu,simplu utilizator si fara sa donezi te bucuri de asta,asa ca toti ar trebuii sa ii sustina,in trecut cand ei au reusit jb,numai le sarea lumea in cap,daca erau unii “no name” si apareau cu jb,exists posibilitatea de furt,dar asa…

    Pacat ca gandim asa,veti dezinstala si veti vedea ca intr-un final cydia se va upgrada si pentru jb facut de ei. Altceva,iphone 5 a fost jb doar 6,0 sau 6,0,1 nu s-a mai asteptat pana la 6.1 si nu s-a facut atat tamtam

  3. Mersi Tomi

    Nu am vrut sa fiu rautacios,sunt doar un fan al comunitatii jailbreak indiferent cine il scoate/produce si ii laud munca depusa!eu de exemplu nu vad rostul telefonului fara jb,nu pentru jocuri piratate ci pentru tweak-urile din cydia:)

  4. Buna! Sunt nou pe aici, zaone Toata stima mea pentru tine, pt. tot ceea ce faci.. Te rog mlt ajuta-ma si pe mine.. Am iOS 6.0 pe un iphone 5.. vreau sa scap de cidya asta.. dar sa am acelasi soft.. cum pot face? Multumesc frumos..

  5. Salut.cum pot sa șterg si eu cydia si tot ce face el( nu prea ma pricep). Telefonul l am luat cu jailbreak si nu știu cum sa l șterg.