Prima Pagina Apple Asa arata masa de lucru a dezvoltatorului solutiei de untethered jailbreak pentru...

Asa arata masa de lucru a dezvoltatorului solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4

  Daca v-ati intrebat vreodata cate iPhone/iPod Touch-uri incap intr-o cutie a unui iPhone, ei bine in imaginea de mai susa veti un raspuns, hackerul winocm prezentandu-si masa de lucru pe care testeaza solutia de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4. Imaginea a fost facuta dupa ce ieri hackerul iH8sn0w, care lucreaza la exact aceeasi solutie, a publicat o imagine asemanatoare in care isi prezenta propria colectie de iDevice-uri. Ambii hackeri sunt nevoiti sa testeze software-ul de jailbreak pe toate aceste dispozitive inaintea lansarii si va spuneam ieri ce implica acest proces.

  In general este nevoie de atat de multe iDevice-uri pentru a testa noi solutii de jailbreak, insa in afara lor este nevoie si de tabletele iPad si de teste facute de catre utilizatori in alte configuratii. V-am spus ieri care sunt sansele lansarii unei solutii de jailbreak anul acesta si va recomand sa cititi acest articol.

 • Florin

  de unde sti ?

 • Rares

  Pentru ca winocm a postat poza asta pe twitter si probabil zaone i-a dat follow.

 • bogdanstefan

  hai sa nu laudam toti cu mesele de lucru si sa nu mai facem nimic, zic!

  mai bine ar pune mana si ar lucra la jb-ul ala decat sa stea de prostii… bine ca nu isi pun poze si cu ce mananca.

  @florin: i-a soptit o pasarica!

 • Rares

  @bogdanstefan trebuie sa-ti aduc aminte ca ih8sn0w si winocm lucreaza fara bani si nu accepta donatii? Sper ca nu!

 • bogdanstefan

  @rares: trebuie sa iti aduc aminte ca nu tot ce zboara se mananca si ca nimeni nu face nimic degeaba in lumea asta fara sa traga anumite foloase?

  da, se pare ca da…

 • s’androidu

  Jailbreak-ul a murit. Cine mai are iOS cu jailbreak sa il pastreze cu mare atentie, cum l-a “crapat” putin, e gata, la un restore se ajunge direct la ultima versiune de iOS.
  Apple a lucrat periculos de bine pe toate planurile pentru a elimina jailbreak-ul, cat si instalarile de soft din alte surse. In plan legal a facut “lobby” pe la deputati pentru implementat ceva legi contra “aplicatiilor din alte surse” si “soft unlock”, in plan hard a diversificat productia si a modificat radical iOS-ul dar nu in bine. Probabil ca solutia de jailbreak exista, dar e greu de aplicat pentru toate “utilajele apple” si probabil e si munca multa, dar mai periculoasa este problema juridica.
  Jailbreak-ul a murit, ramane de vazut ce directie si destin o sa aiba Apple, deja incepe sa se strice treaba, nu din punct de vedere “hard”, produsele sunt bune, ci din cauze “soft”, prea mult control, prea multa supraveghere.
  iPhone 4 este cel mai bun produs al companiei, atat de bun incat l-au terminat prin soft (iOS7) ca sa aiba vanzare la urmatoarele generatii. Lupta asta de a te face sa upgradezi obligatoriu la iOS 7 e gresita, da asta e, stiu ei mai bine.
  Jailbreak-ul a murit, chiar daca apare intr-un final, v-a fi inutil, fara unlock si fara posibilitatea de a instala aplicatii din alta surse, e ca mancarea fara condimente.
  Mai folosim androidul, pana se urzica si ala.

 • Isove

  Ce ne mai place furaciunea
  Ne place “A Avea!” Dar fara a plati
  Cand vom refuza sa mai furam vom avea o tara superba si noi vom fi mai frumosi

 • remus

  exista vreun buton de “like” pentru comentariul lui @Isove?? in special pentru ultima afirmatie…

  nu spun ca nu folosesc nimic piratat, dar atata bataie de cap pt. un SO “permisiv”… pentru asta exista Android OS… daca vreti un telefon bun, cu o interfata intuitiva, usor de utilizat si cu un aspect placut, dar si Software super cu un minim de bug-uri, atunci luati-va iPhone. eu nu am o avere si m-am chinuit sa platesc timp de 2 un abonament costisitor, fiindca mi-am dorit f. mult iPhone 4. si totusi am platit fiecare aplicatie care costa si pe care am vrut-o… unii dau 3.5 lei/zi pe Coca-Cola si nu-si permit sa plateasca 4-7 lei/saptamana, daca si atunci, pentru o aplicatie….

 • s’androidu

  @isove
  Te-ai trezit vorbind fara sa intelegi povestea, te-ai bagat ca musca in lapte pentru ca da bine la demagogie, Modul in care gandesti reprezinta modul in care traiesti, te gandesti doar la furt si le tii discursuri altora despre moralitate.
  Aplicatiile din alte surse poti fi dezvoltate de mine de tine, sau de oricine are cunostinte pentru domeniul IT, pot fi jocuri, tweak-uri, aplicatii, wallpaper-uri, etc……, in felul asta sprijini evolutia si imparti tehnologia si cunoasterea. Adroidul are un astfel de modul, daca vreau sa distribui ce am dezvoltat eu o pot sa dau si altora fara sa “mijloceasca” cineva acesta legatura.
  Aici e buba, daca ai minte sa treci peste sloganurile pompoase, intelegi ca apple este foarte restrictiv, vrea sa controleze tot ce misca, pentru beneficiul propriu. Deja ai devenit un consumator ideal, dpdv. apple si nu mai sesizezi ca dupa ce iti vinde un produs foarte competitv si performant azi, maine el nu mai este bun ca iti baga fortat pe gat un upgrade de soft “iOS” mai colorat si mai animat, iar tu trebe sa dai fuga la magazin sa iti cumperi alta jucarie care sa poata afisa noile “iconite” si animatii sofisticate.
  Asta este ideea postului de mai sus, desi sunt utilizator de produse apple inca de la primul iPhone aparut, m-am oprit la iPhone 4s, urmatoarele sunt variatii pe aceeasi tema, nu vreau sa ajung un personaj din filmuletul iDiots a lui Benoît Chamontin.
  Urmatorul smart (daca o sa fie nevoie) v-a fi bazat pe android, atata timp cat ramane “open surce”, la tema asta a facut referire postul de mai sus, daca ai opinii pe aceeasi idee te rog sa continui.
  Daca nu incheiem, pentru ca am aceeasi opinie despre furt, dar nu fac o demagogie din asta.
  Alles gute zum apple’zustand