Prima Pagina Apple iOS 7.1, iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 untethered jailbreak status update

iOS 7.1, iOS 6.1.3, iOS 6.1.4 untethered jailbreak status update

  Cu doar cateva ore in urma v-am spus ca Apple a blocat o parte dintre vulnerabilitatile utilizate in dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 7.1, iar acum aflam cateva informatii interesante in legatura cu aceasta problema. Hackerul canadian iH8sn0w sustine ca utilizatorii ar trebui sa evite update-ul la iOS 7.1, cand va fi publicat oficial, daca doresc sa faca jailbreak propriilor dispozitive, iar eu va recomand sa il ascultati. Desi cel mai probabil hackerii vor reusi sa descopere noi vulnerabilitati care vor permite efectuarea unui jailbreak pentru aceasta versiune a iOS, pana in momentul descoperirii lor ar fi bine sa o evitati.

  In conjunctura cu aceasta problema care afecteaza comunitatea utilizatorilor de jailbreak, hackerul canadian afirma ca ca exista sanse mari ca o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 sa fie lansata inaintea celei pentru iOS 7.1. Desi s-a anuntat ca solutia de untethered jailbreak pentru cele doua versiuni ale iOS va fi publicata pana la sfarsitul anului, hackerii nu mai sunt acum chiar atat de convinsi ca acest lucru se va intampla, situatia schimbandu-se complet. Din punctul meu de vedere, aceasta solutie nu va mai fi lansata pana anul viitor, asta daca ea va mai ajunge vreodata sa fie publicata.

 • Vidocq

  Baliverne..asta e tot ce pot spune referitor la faptul de a nu face upgrade.Stati linistiti ca oricum nu o sa vedem jailbreak prea curand.

 • AlexX

  E vorba de multi bani…Spiritul de Jailbreak a cam disparut…toti vor bani,si cand vor fi destui va aparea si jailbreak.. Pana atunci ramanem fara

 • Iuliancu

  “Mai da-le, Nicule, 100 lei” 🙂

 • Raman la 6.0.1 (chiar daca are problema cu wifi-ul care ma scoate din minti) pana o sa apara jb pentru versiunea iOS care e la zi. Daca nu apare ne luam la revedere pe timp indeterminat cu speranta ca atunci cand se va intampla androidul o sa fie mult mai friendly decat actualele versiuni

 • Mih

  @Cristi

  Prietene ai facut o ciorba din limba romana, saraca de ea.

  Mai da o tura de ciclu primar.

  Ce ma bucur ca nu apare jailbreak.

  Sa auzim de bine, Apple “rulz”!

 • Sericristi

  Mih, ti-ai satisfacut orgoliul corectandu-l pe Cristi ? In articol Zaone vorbea despre jb, daca nu esti interesat de ce te bagi ?

 • floto

  @Mih
  gtfo!

 • venericu

  @Mih
  Stai relax ca jb apare cand vrea si apple, ia mai gandeste-te putin la regulile marului fata de alte produse de pe piata la pretul exorbitant ce il dai pe terminal, chiar vreau sa repet ce am mai scris intr-un post anterior : “Apple ar trebui sa dea aplicatiile mocca in preturile ce le practica”.
  Plus ca daca te-ai face developer de aplicatii sa te vad eu cum le incarci in iPhoane si iPaduri fara acordul lor daca nu ai jb. Eee, ce zici?

 • gianidiamond

  Vine si JB-ul:))

 • Pingback: Asa arata masa de lucru a dezvoltatorului solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 6.1.3 si iOS 6.1.4 | iDevice.ro()