Samsung Galaxy S V ar urma sa includa un scanner pentru retina

  Desi HTC a fost primul producator de smartphone-uri Android care a urma Apple in jocul implementarii cititoarelor de amprente in terminale mobile si s-a speculat ca Samsung va face acelasi lucru, iata ca in Coreea de Sud s-ar putea pregati altceva. Conform celor de la zdnet, compania coreeana Samsung ar intentiona sa implementeze in Samsung Galaxy S V un senzor care ar fi capabil sa scaneze retina utilizatorilor pentru a debloca terminalele si nu numai. Acest tip de sistem de securitate este considerat a fi mult mai sigur decat cel care ne scaneaza amprentele, iar Samsung intentioneaza sa ofere ceva diferit de compania Apple.

According to the electronics industry on the 16th (KST), Samsung will be applying QHD and iris verification tech onto their smart phone next year. They’re past the technology developing stage and are onto figuring out a way to mass produce. Recent high quality resolution smart phones use full HD resolution (1920×1280). QHD resolution is 2560×1440, which is about 4 times clearer than the normal HD resolution.

  Separat de acest scanner pentru retina, compania Samsung ar intentiona sa implementeze in Samsung Galaxy S V si un ecran cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, net sperior celor disponibile in smartphone-urile actuale, sau chiar in tablete. Chiar daca nu se specifica in mod clar faptul ca aceste doua schimbari urmeaza sa fie disponibile in terminalul Samsung Galaxy S V, e putin probabil ca Samsung sa evite sa ofere o schimbare atat de importanta pentru viitorul sau terminal, mai ales ca Touch ID-ul din iPhone 5S s-a dovedit a fi extrem de popular.