Sute de oameni doneaza o suma importanta de bani pentru lansarea unei solutii de untethered jailbreak pentru iOS 7

  Cu aproximativ doua saptamani de zile in urma v-am spus ca un nou website isi propune sa ne dea posibilitatea de a motiva hackerii sa dezvolte o solutie de untethered jailbreak pentru iOS 7. Website-ul aduna donatii de la toti cei interesati sa vada lansata o asemenea solutie de jailbreak pentru iDevice-urile noastre, iar pana in momentul de fata aproape 10.000$ au fost adunati in acest scop. Nu mai putin de 417 persoane au donat pana in prezent diverse sume de bani pentru sustinerea dezvoltarii solutiei de jailbreak, suma reprezentand intre 5% si 10% din ceea ce strang in mod normal hackerii dupa lansarea unui software de acest gen pentru iOS.

  Probabil suma stransa pana acum ar fi fost mult mai mare decat saurik nu ar fi cerut utilizatorilor sa evite acest website si sa nu doneze bani, el recomandand oamenilor sa astepte software-ul pregatit de catre cei de la Evad3rs. Problema este ca Apple a inchis unele exploit-uri utilizate de catre Evad3rs si acest lucru ar putea ingreuna dezvoltarea solutiei de untethered jailbreak pentru iOS 7, oamenii putand alege sa sustina acest proiect care ar putea avea mai multe sanse de a ne aduce un software potrivit pentru iDevice-uri inaintea hackerilor echipei msi sus mentionate.

  Indiferent care va fi situatia, este 100% sigur ca o solutie de jailbreak pentru iOS 7 nu va fi lansata pana cand iOS 7.1 va fi oferit public prin intermediul iTunes, asa ca oricum ar fi, vom avea destul de asteptat. Daca sunteti interesati sa faceti o donatie, atunci accesati acest website.