Prima Pagina Apple Iata unde gasesti REDUCERI pentru Craciun la produse Apple si nu numai!

Iata unde gasesti REDUCERI pentru Craciun la produse Apple si nu numai!

  Craciunul se apropie cu pasi repezi si probabil multi dintre voi cauta sa cumpere diverse cadouri pentru cei dragi cu aceasta ocazie speciala. Ei bine multe magazine online au in momentul de fata diverse PROMOTII in derulare, majoritatea dintre acestea oferindu-va posibilitatea de a achizitiona diverse produse la PRET REDUS, o buna parte dintre ele fiind deal-uri chiar bune. In tabelul de mai jos veti gasi cele mai importante magazine online din Romania care au produse Apple, si nu numai, in PROMOTIE, iar daca va ganditi sa cumparati ceva, va recomand sa va grabiti, deoarece saptamana viitoare totul va fi extrem de aglomerat.

  Separat de toate acestea, nu uitati sa verificati rubrica zilnica de produse disponibile la pret promotional pe care o gasiti in aceasta pagina. Spor la cumparaturi!

UPDATE: In cursul acestui weekend puteti beneficia de reduceri suplimentare in aceasta promotie.

MagazinDurata promotiiLocatie promotii
eMAG15 decembrie - 31 ianuarieMII de reduceri la PRODUSE Apple si nu numai pe care le puteti gasi: in aceasta paginain aceasta pagina, in aceasta pagina in aceasta pagina si in aceasta pagina.
KOYOS15 decembrie - 31 decembrieSUTE de reduceri la PRODUSE Apple si nu numai pe care le puteti gasi: in aceasta pagina.
Orange Romania1 decembrie - 25 decembrieREDUCERI pentru iPhone 5C in aceasta pagina si reduceri la alte telefoane mobile si tablete in aceasta pagina.
F6415 decembrie - 31 decembrieREDUCERI la PRODUSE Apple si diverse produse foto/video pe care le puteti gasi: in aceasta pagina.
Vodafone15 decembrie - 31 decembriePROMOTII o gama diversa de telefoane mobile, inclusiv terminale iPhone pe care le puteti accesa: in aceasta pagina.
Flanco15 decembrie - 31 decembrie20% REDUCERE impreuna cu SUTE de reduceri la PRODUSE Apple si nu numai pe care le puteti gasi: in aceasta pagina.
Clickshop15 decembrie - 31 decembriePROMOTII la diverse PRODUSE Apple si o gama variata de produse electrocasnice: in aceasta pagina.
evoMAG15 decembrie - 31 decembriePROMOTII la diverse PRODUSE Apple si o gama variata de produse electronice: in aceasta pagina.
PCFun15 decembrie - 31 decembriePROMOTII la diverse PRODUSE Apple si o gama diversificata de produse electronice: in aceasta pagina.
electroFun15 decembrie - 31 decembriePROMOTII la diverse PRODUSE Apple si o gama diversificata de produse electronice: in aceasta pagina.

MagazinDurata promotii
RubyFashion1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
SevenSins1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
Matar1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
fshoes1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
UrbanOnes1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
FunGift1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
COMODO1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
Zorile Store1 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI disponibile in aceasta pagina!
96951 decembrie - 31 decembrieREDUCERI de sute de LEI pentru carduri dedicate masinii tale in aceasta pagina!

 • Alexandru

  Zaone de unde îți iei iPad air ? 32 sau 16 giga ? ZiceAi ceva de update de la 3 la air

 • Am luat deja de la emag.

 • Alexandru

  hm resigilat? wifi sau celular? 16 g sau 32 g?

 • Nou, celular 16 gb.

 • Alexandru

  i-ai luat si un smart case? sau il lasi naked fara protectie?

 • Ii iau dupa ce vand tableta iPad 3 veche.

 • Amfetamin

  Eu am luat una de la Rock cu 100 lei,sunt foarte mulțumit de el(http://www.*********.ro/husa-ipad-air—cubz-rock-ultraslim-book-type-black_iu2t2x2z2.html),smart cover-ul de la Apple protejează doar fata,spatele e gol(prima data am vrut sa-mi iau din ăla,bine ca n-am făcut-o). Iar “Aerul” l-am luat de la Orange cu Colibri 16,am 10 giga pe luna net la viteza 4G(care in Timișoara încă e lipsa,dar sper ca la anul sa fie si aici), e o bijuterie de tableta,sa-l butonezi sănătos zaone!