Apple inchide iTunes Connect, bucura milioane de posesori de iDevice-uri

  Cu mai bine de o luna de zile in urma v-am spus ca astazi compania Apple va inchide sistemul iTunes Connect, blocand posibilitatea ca dezvoltatorii sa interactioneze cu aplicatiile publicate in App Store-ul sau. Acest lucru inseamna ca intre 21 si 27 decembrie nu se vor putea face modificari aplicatiilor, astfel ca toate titlurile disponibile la pret promotional vor putea fi achizitionate cu reducere pana in momentul in care dezvoltatorii vor avea din nou acces la sistem.

  In aceeasi masura toate topurile aplicatiilor din App Store vor ramane neschimbate pana in data de 27 decembrie, astfel ca tot ceea ce veti vedea in momentul inchiderii va ramane neschimbat pana vineri, cand sistemul va fi redeschis. In aceasta perioada angajatii Apple vor avea parte de un concediu, iar din data de 27 decembrie totul va reveni la normal. In aceasta idee va recomand sa profitati de toate promotiile disponibile in App Store!

8 COMENTARII

  1. Singurul mod de a se bloca un iphone este prin transmiterea imeiului la furnizor ori la Apple cand acesta se declara furat, in rest, nu fiti naivi, telefonul se poate debloca, se poate sterge total si redevine cum a fost din fabrica in reteaua in care a fost activat ori neverlocked daca a fost asa…deci DA se poate trece de Icloud si alte giumbuslucuri dinastea.

  2. Am un ipad 3 cu ios 7 instalat , l-am pierdut si nu stiu exact ce ar trebui sa fac
    Multumesc ( ma interesau informatiile din el restul sa fie cadou)

  3. Daca nu ai find my iphone activ, raportezi furtul la politie si astepti.
    @Sherman: E vorba de o blocare timp de o saptamana cat angajatii nu sunt la companie ca sa monitorizeze ce se intampla in App Store.
    Cine citea articolul catre care fac trimitere vedea ca acolo Apple spune foarte clar ca totul se suspenda pana pe 27.