Descarca acum viitoarele 32 de wallpaper-uri ale aplicatiei WhatsApp Messenger

  Intr-un update ce este pregatit pentru lansare in App Store, aplicatia WhatsApp Messenger urmeaza sa includa 32 de wallpaper-uri noi care pot fi utilizate ca si background pentru chat-uri, iar multumita unui website italian voi le puteti descarca acum. Wallpaper-urile au fost preluate dintr-o versiune beta a aplicatiei care este testata de catre persoanele alese de compania WhatsApp pentru a verifica aplicatia sa inaintea lansarii oficiale in App Store, asa ca sunt sanse foarte mari ca toate sa apara in viitoarea versiune. Puteti salva wallpaper-urile folosind Safari, accesand direct imaginea si tinand apasat degetul pe ecran pana in momentul in care va este afisat un mesaj care va ofera optiunea de a il descarca.

  Pentru a seta un wallpaper ca si background pentru chat trebuie sa accesati meniul Settings>Chat Settings>Chat Wallpaper>Photo Library>Camera Roll al aplicatiei WhatsApp Messenger si sa alegeti imaginile care va intereseaza.

Pretul initial:
Numele:
WhatsApp Messenger

Gratuit

s





Developer: WhatsApp Inc.
Categoria: Social Networking


Descriere: WhatsApp Messenger is a smartphone messenger available for iPhone and other smartphones. WhatsApp uses your 3G or WiFi (when available) to message with friends and family. Switch from SMS to WhatsApp to se…


Dimensiunea aplicatiei este: 17.8 Mb