Prima Pagina aplicatii MyWi 7 aduce compatibilitate cu iOS 7 pentru cel mai popular tweak...

MyWi 7 aduce compatibilitate cu iOS 7 pentru cel mai popular tweak care ne transforma iDevice-urile in HotSpot-uri Wi-Fi mobile!

  MyWi este fara discutie cea mai buna aplicatie care ne permite sa ne transformam iDevice-urile in Wi-Fi hotspot-uri mobile, ea oferind o functionalitate net superioara celei disponibile prin functia Personal HotSpot a iOS. Pentru ca iOS 7 a fost lansat si o solutie de untethered jailbreak urmeaza sa apara, MyWi 7 a fost lansata in cursul acestei zile, ea aducand compatibilitate cu noua versiune a sistemului de operare. Aceasta versiune a aplicatiei contine o librarie care permite utilizarea sa in iOS 7 de indata ce o solutie de jailbreak va fi disponibila, compatibilitatea cu vechile versiuni a iOS ramanand neatinsa.

MyWi 7 – All New Tethering on iPhones + iPad for iOS 7.0! Create a WiFi HotSpot with a press of a finger! Wherever you are – you can connect your laptop or other mobile device to your iPhone easily! You can also use MyWi 6.0 to enable USB and Bluetooth Tethering!

  MyWi 7 poate fi utilizata gratuit pentru o perioada limitata de timp, o licenta necesitand achizitionata pentru a utiliza versiunea completa a aplicatiei, aceasta costand 20$. MyWi 7 este disponibila in Cydia.

 • Marian

  Cat? Tre sa nu fi sanatos sa cumperi asa ceva cand ai deja functia. “Net superioara” s fim seriosi. Huawei e 369, net superioara

 • Ion

  yeah 🙂 20$ petru ceva care exista in iOS direct, fara JB, si merge perfect in 99.9999% din cazuri.
  Aia-s cu capu’ in nori, dar daca-s prosti care platesc, de ce nu, that’s my motto 🙂

 • Andri

  Baieti, voi nu aveti idee despre ce vorbiti, in alte tari nu e ca la noi sa ai functia aia functionala mereu, la ei se plateste suplimentar pentru asa ceva. Si chiar sume mult mai mari de 20 de dolari.

 • Pingback: Infinidock, Infiniboard, Infinifolders, MyWi 7 si multe alte tweak-uri sunt compatibile cu iOS 7, iPhone 5S sau iPad Air | iDevice.ro()