MyWi 7 aduce compatibilitate cu iOS 7 pentru cel mai popular tweak care ne transforma iDevice-urile in HotSpot-uri Wi-Fi mobile!

  MyWi este fara discutie cea mai buna aplicatie care ne permite sa ne transformam iDevice-urile in Wi-Fi hotspot-uri mobile, ea oferind o functionalitate net superioara celei disponibile prin functia Personal HotSpot a iOS. Pentru ca iOS 7 a fost lansat si o solutie de untethered jailbreak urmeaza sa apara, MyWi 7 a fost lansata in cursul acestei zile, ea aducand compatibilitate cu noua versiune a sistemului de operare. Aceasta versiune a aplicatiei contine o librarie care permite utilizarea sa in iOS 7 de indata ce o solutie de jailbreak va fi disponibila, compatibilitatea cu vechile versiuni a iOS ramanand neatinsa.

MyWi 7 – All New Tethering on iPhones + iPad for iOS 7.0! Create a WiFi HotSpot with a press of a finger! Wherever you are – you can connect your laptop or other mobile device to your iPhone easily! You can also use MyWi 6.0 to enable USB and Bluetooth Tethering!

  MyWi 7 poate fi utilizata gratuit pentru o perioada limitata de timp, o licenta necesitand achizitionata pentru a utiliza versiunea completa a aplicatiei, aceasta costand 20$. MyWi 7 este disponibila in Cydia.