evasi0n7 untethered jailbreak pentru iOS 7 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch!

  evasi0n7, solutia de untethered jailbreak pentru iOS 7 a fost lansata cu doar cateva minute in urma de catre echipa Evad3rsevasi0n7 este compatibila cu toate iPhone, iPad si iPod Touch-urile care pot rula iOS 7 si necesita doar 5 minute pentru instalare, procedura fiind extrem de simpla, dupa cum erati deja obisnuiti. Cei de la Evad3rs ofera mai jos cateva sfaturi importante pentru persoanele interesate sa faca jailbreak propriilor iDevice-uri in momentul de fata, asa ca ar fi bine sa le urmati.

  • Backup your device using iTunes (or iCloud) before using evasi0n. If something breaks, you’ll always be able to recover your data.
  • Please disable the lock passcode of your iOS device before using evasi0n. It can cause issues.
  • Avoid all iOS and iTunes related tasks until evasi0n is complete. Why not just enjoy a brief break from the computer to stretch your legs?
  • If the process gets stuck somewhere, it’s safe to restart the program, reboot the device (if necessary by holding down Power and Home until it shuts down), and rerun the process.
  • If you get an error on OS X 10.8 saying that evasi0n can’t be opened, control-click (or right-click) the app and on the revealed context menu, choose ‘Open.’ On the ensuing dialogue box, choose ‘Open’ as well.

  evasi0n7 este disponibila atat pentru Windows, cat si pentru OS X, iar voi o puteti descarca de aici. Un tutorial de jailbreak va fi disponibil imediat.

UPDATE: Tutorial pentru jailbreak gasiti in aceasta pagina.

UPDATE 2: Din pacate evasion7 dezactiveaza notificarile Push pentru aplicatiile instalate in iDevice-uri. Mai multe detalii gasiti aici.

87 COMENTARII

  1. nu sunt pasioonat de jailbreak, dar o sa-l incerc acum sa vad ce noutati are.
    multumesc !

    Totusi, cum de s-au gandit sa il publice atat de devreme ?

  2. prima data cand o sa incerc jailbreaku de cand am telefonul 8->
    Multumim ZAONE !

    edit: pe 4s a incercat cineva, se misca bine?:D

  3. Buna am cumpărat un iPad mini Wi-Fi 32 gb ai când i-am dat restore îmi cere icloud user und pasword aveți idee cum pot sa trec peste acest activation id .cu jailbreak se poate sa este vreo metoda de a dezactiva Find my Phone doar cu imei si seria de la iPad am mare nevoie de ajutor .cred ca am luat o teapa dar din ce am mai citit pe forumuri ar fi o șansa m-a poate ajuta cine daca se poate multumesc

  4. Macar daca au facut jailbreak-ul, ma asteptam ca saurik sa schimbe interfata Cydia pentru ca arata foarte aiurea pe un iPhone 5/5C/5S.

  5. iphone 5 7.0.4 tot blocat pe bootlogo :/, acum ii dau restore din iTunes, totusi imi poate spune cineva de ce la unii merge si la altii nu?

  6. cum pot sa dau un restore sau sa fac ceva sa ies din bootlogo, cat o sa ramana asa…sunt speriat pentru ca daca s-a stricat tableta am incurcat-o

  7. Eu personal am dat jos jailbreakul, majoritatea aplicatiilor pe care le voiam nu sunt compatibile cu ios 7. Pacat, puteau sa mai astepte cu lansarea asta. Au entuziasmat lumea degeaba!

  8. deocamdata vad k toate tweak-urile sunt ink pe ios6…important este k acesti oameni au muncit pt noi si au vb cu Mosu sa vina cu JB pt ios7…nu va mai plingeti atita knu merg pt moment…in citeva zile cu siguranta vor fi actualizate toate aplicatiile pt ios7…God Bless All of Them…Merry Xmas la toata lumea…cel mai frumos cadou primit in acesta iarna….!!!

  9. Am rezolvat cu boot loopul…. Restore din dfu mode… Cu modificari in host sa dispara erorile de itunes… Sa traiesti zaone… Jb a mers ca uns dupa restore… Multumesc de ajutor

  10. salut !! Zanoe ma poti ajuta cu o chestie te rog ??!! am facut jailbreak ,si m am gandit sa renunt am dezinstalat cydia ,si acuma incerc sa fac restor iphone ,nu reusesc imi da eroarea “3004” .Am incercat sa ii dau direct de pe telefon si tot nu merge ajunge in stadiu in care se invarte floricica in mijloc ca si,ca se incarca si de acolo nu mai merge .!!! ms mult

  11. dar de ce nu merge downgrade la ios 6 citeam pe unele site-uri ca atunci cand va fi jb ptr. ios 7 va fi si solutie de downgrade?

  12. poi am gasit pe net pe un site in fine…!! am facut ceea ce mi zici si imi extrage softu si pe urma in da eroare :(( 3004 ..am dat restart la pc …am bagat in run ipconfig/flushdns si tot degeaba 🙁 🙁 ce mai pot sa fac 🙁 ms mult

  13. Am instalat, merge Cydia (chiar daca nu am ce downloada de pe ea, dar am un bug. Daca aveti si voi aceeasi problema, va rog reply:

    In fullscreen, indiferent ca sunt intr-un film sau intr-o poza (pe orizontala), vad bara de notificari cu ora si bateria. E foarte frustrant si nu pot scapa de ea.