Wake Alarm Clock te ajuta sa te trezesti usor dimineata, incorporeaza functii disponibile in Cydia, este disponibila la PRET REDUS

  Wake Alarm Clock este o aplicatie lansata de ceva vreme in App Store, iar scopul sau este de a ne ajuta sa ne trezim mai usor dimineata. Inlocuind cu succes aplicatia Clock si functia Alarm, aplicatia ne ofera 3 moduri diferite de setarea a alarmelor, dar is moduri inedite de a le opri. Aplicatia are un meniu intuitiv care ne permite sa alegem rapid optiunile potrivite si sa setam alarmele, ea permitandu-ne sa alegem ca alarmele sa sune cu sau fara vibratii, iar la alegere putem sa oprim alarmele prin simpla intoarcere a terminalului cu ecranul spre masa(functie disponibila prin tweak-uri ale Cydia).

This is a big one! We’re really happy to share this update with you guys. Thanks for your support! Wake 2.0: a whole new way to set your alarm with just your voice, the ability to choose your own alarm from your iTunes library, and a refreshed iOS 7 design. For those of you who have been asking for an iPad version – we got that for you too!

What’s New:

  • NEW Voice feature – set an alarm by simply speaking to WAKE (for iPhone 5 and 5S)
  • NEW iTunes alarm support – wake up to your own audio every morning
  • NEW Refreshed design for iOS 7 – simplified and beautified the whole WAKE experience
  • NEW More alarm customization – now you can control the Alarm Style for each alarm
  • NEW Landscape support – WAKE now works in portrait and landscape
  • NEW Help screen – cleaner and clearer help screen w/ tutorial video
  • Critical bug fixes and performance enhancements

  Wake Alarm Clock vine cu optiuni pentru setarea nivelului de scuturari pe care trebuie sa le facem pentru a opri alarmele, permite repetarea lor oricand dorim, are sunete separate de cele din iOS si per total este o aplicatie care merita macar luata in considerare. Recent aplicatia a fost actualizata cu un design special pentru iOS 7 si include noi functii listate mai sus. Wake Alarm Clock este disponibila la PRET REDUS in App Store intr-un format compatibil cu iPhone/iPod Touch.

Pretul initial:
2.69€
Numele:
Wake Alarm Clock

1.79

s





Developer: Tiny Hearts Limited
Categoria: Utilities


Descriere: *ON SALE* To Celebrate Wake 2.0 – with a whole new way to set your alarm with just your voice and a fresh new design for iOS 7*

Meet Wake, the most beautiful and intuitive alarm for iPhone. Slap to snooze…


Dimensiunea aplicatiei este: 30.1 Mb