Un grup de hoti sparge un Apple Store folosind o masina furata

  In cursul noptii trecute Apple Store Berlin a fost jefuit de catre un grup de 6 hoti care a spart unul dintre display-urile magazinului folosind un Opel Corsa, care a fost cel mai probabil furat. Nu mai putin de 6 hoti au patruns in magazinul celor de la Apple dupa ce masina a fost izbita intr-unul dintre geamurile fatadei, infractorii reusind sa fure mai multe iDevice/Mac-uri aflate in stand-urile de prezentare din magazin. Conform declaratiilor politiei, hotii au fugit cu 2 masini Audi care ii asteptau la fata locului, iar o echipa investigheaza cazul in momentul de fata.

  Acest jaf comis in magazinul celor de la Apple face parte dintr-o serie de infractiuni similare in cadrul carora produse electronice in valoare de sute de mii de dolari au fost furate din diverse magazine ale unor retaileri germani, politia investigand acum existenta unei posibile legaturi intre ele.

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=GF15ODRF-M8&w=580&h=370]

8 COMENTARII

  1. la ce bun? aproape toate idevice-urile au GPS si se conecteaza la net. fara gps si net sunt egale cu zero. cu gps-ul si net-ul pronit in secunda doi politia este peste ei.

    sau au furat carcase si alte accesorii? :))