Iata cum poti instala o versiune a Cydia cu design special pentru iOS 7

  Dupa cum prea bine stiti deja, evasi0n7 jailbreak are disponibila o versiune destul de veche a aplicatiei Cydia, ea neavand un design special pentru iOS 7, fiind modificata de catre hackeri fara ajutorul lui saurik. Din pacate lipsa suportului pentru iOS 7 genereaza unele probleme cu afisarea corecta a elementelor de UI atunci cand incercati sa o utilizati, insa partea buna este ca am astazi pentru voi o versiune a Cydia care arata precum in imaginile de mai sus si poate fi instalata acum.

  Pentru a instala aceasta versiune a Cydia trebuie sa instalati iFile in iDevice-urile voastre, sa inchideti complet Cydia din background, sa accesati acest link prin Safari, apsati butonul Download si alegeti apoi optiunea Open in iFile si la deschiderea aplicatiei sa alegeti optiunea Installer. Dupa terminarea procesului apasati butonul Done si deschideti Cydia, iar ea va arata exact precum in imagini. Toate meniurile au design special pentru iOS 7, iar singura componenta neoptimizata este bara care afiseaza statusul de incarcare a informatiilor disponibile in repo-uri.

  Aceasta versiune a Cydia nu este oficiala, vorbim despre o versiune beta, asa ca o utilizati pe propriul risc.

UPDATE: Acest articol nu mai este necesar, Cydia 1.1.9 fiind lansata cu doar cateva minute in urma.

18 COMENTARII

  1. Chiar vreau asa ceva ! mersi zaone 🙂
    Nu sti saurik va face un update oficial pentru ios 7 prea curand ? (inainte de anul nou)

  2. Multam, e buna! Doar o intrebare: de ce cydia ramane pe modul portet si nu se intoarce lanscape? Mentionez cu celelalte aplicatii e ok?
    (ipad 4)

  3. Zao, zi-mi te rog cum se poate dezinstala/sterge aceste .deb installer folosind iFile? Am instalat din greseala peste cydia 1.1.6 si acuma imi da quit imediat ( iese din aplicatie).Rog daca stie cineva sa zica ….

  4. Am o mica problema. Nu pot sa instalez nimic din Cydia ca imi da eroarea “sub-process /usr/bin/dpkg returned an error code (2)”. Am gasit oarecum rezolvarea dar am nevoie de iFile si nu stiu cum sa il instalez manual. Tin sa precizez ca nu am instalat nimic gen OpenSSH.i4 7.0.4

  5. @Hitman, intra din nou pe computer si intra in programul de la evad3rs si dai iar jailbreak…(o sa scrie ca nu e recomandat dar numai așa rezolvi problema)si după primul boot unde zice “Unlock your device and tap to the evasion7 “sau cv de genu dai pe el si după socoti telu din comp și stergi din nou evasion7

  6. Am o problema.. de cand am instalat tema ios7 la cydia, cand intru in calculator si safari imi da crash direct (se inchide) si nu mai pot sa le fac nimic … am dat restart si respring dar degeaba.
    Cum fac sa rezolv problema ? sau sa scot tema din cydia ? cydia functioneaza

  7. Doar ce a aparut si in cydia update cu noua interfata 1.1.9. Ma pregateam sa instalez si eu noua interfata … Sarbatori fericite la toata lumea !

  8. Am si eu o problema.. de cand am instalat cydia pe ios7, cand intru in mail si safari imi da crash direct (se inchide) si nu mai pot sa le fac nimic … am dat restart si respring dar degeaba.
    Cum fac sa rezolv problema ?

  9. Reteta: Jailbreak de mere
    Se rade marul se adauga evasi0n7, se lasa la cuptor circa 15 minute
    Se adauga Cydia circa 1.1.9 presarat peste el si tweak-uri dupa gust.
    Pofta buna .