WishUpon Theme – o tema perfecta pentru Craciun

  Ne aflam in ajunul Craciunului si probabil unii dintre voi sunt interesati de o tema specifica acestei perioade a anului. Daca sunteti interesati de una care sa poata fi personalizata astfel incat sa va aduca putin din spiritul Craciunului in iDevice-uri, atunci va recomand tema WishUpon Theme, lansata in cursul acestei nopti in Cydia. Tema este gandita cu o interfata transparenta pentru Springboard, astfel incat orice wallpaper setati el va fi vizibil prin iconitele aplicatiilor disponibile in terminalele voastre.

  WishUpon Theme este disponibila gratuit in repo-ul ZodTTD & MacCiti al Cydia.

9 COMENTARII

  1. Am o mica mare problema iphone 5 ! Am downloadat tema o activez din winterboard si nimic nici o schimbare la iphone de ce oare ?

  2. Pai si care este ideea cu tweak-urile care zic ca functioneaza pe ios-ul 7 daca nu le putem folosii defapt adica intelegi ce vreau sa zic ! Ca am incercat o gramada si cele carw trebuie sa apara in meniul settings nu merge nici macar unul

  3. ok am rezolvat o mica problema . am instalat KillBackground 7 imi apare in settings il activez dar nu apar butroanele pentru KillBackground 7 la aplicatiile deschise de ce oare ?

  4. Trebuie sa mai asteptam putin ! De data asta jailul chiar ca a fost un cadou frumos de sarbatori ! Pana actualizeaza toate trebuie sa treaca cateva saptamani pana dezvoltatorii le optimizeza ! Nici ei nu se asteptau ca sa apara asa repede!