Prima Pagina aplicatii Icy, o cunoscuta alternativa pentru Cydia, este disponibila intr-o versiune compatibila cu...

Icy, o cunoscuta alternativa pentru Cydia, este disponibila intr-o versiune compatibila cu iOS 7

  Icy este denumirea unei aplicatii dezvoltate ca parte a unui proiect prin care un grup de dezvoltatori a incercat sa ofere o alternativa pentru celebra Cydia, iar incepand de astazi ea este disponibila intr-o versiune compatibila cu iOS 7. Aplicatia este disponibila pentru noi in versiune beta si inca nu am reusit sa o rulez pe vreo tableta iPad, insa pe iPhone sau iPod Touch ar trebui sa o puteti utiliza intr-o anumita masura. Icy are aceeasi functionalitate precum Cydia, insa ar trebui sa nu necesite atat de multe resurse si sa simplifice procesul de instalare a pachetelor.

  Icy poate fi instalata din repo-ul http://repo.fr0st.me si teoretic la un moment dat s-ar putea sa devina o alternativa viabila pentru Cydia, insa pana atunci are nevoie de foarte multa munca.

 • pop cristian

  am o problema , am jailbreak pe ios 7 si miam inchis telefonul , nu mai merge nici o aplicatie din cydia , ma poate ajuta cineva ?

 • Cristyyy

  Pe repo-ul “repo.alexzielenzki.com/” merge Zeppellin pe iPhone 4s

 • Bogdan Gabriel

  Merge si pe ios 6?

 • boog2dan

  @pop cristian
  mai da i un restart si ca sa nu se mai repete instaleaza bootstrap

 • Shellu

  Pentru toti care au probleme cu tweakurile care nu functioneaza dupa un reboot recomand sa se reinstaleze simultan Mobile substrate si Preference loader si se rezolva problema cel putin la mine 4s ios 7.0.4

 • victor

  Trebuie reinstalate mobile substrate si substrate safe mode in caz ca nu va merge jb.

 • Moro

  @pop cristian: asa am patit si eu, am incercat sa reinstalez si mobile substrate si safe mode (ala din cydia) si asa mai departe si nu a mers nimic. Am luat toate forumurile la rand si tot nu am gasit solutie. Cred ca era blocat in safemode si nu mai ai optiune sa il scoti din safemode.
  Am facut un backup in iCloud si am dat restore in iTunes. Am pus backupul pe el si am facut jailbreak-ul iara. Acum merge. O solutie nu chiar rapida, dar functioneaza.

  De recomandat ar fi un forced restore din DFU mode. (google) si vezi cum se face

  Sper sa ajute.