Prima Pagina iOS 7 iPhone, jailbreak, iPad, decodare, aplicatii Semi-Restore pentru iOS 7 este in proces de dezvoltare, va permite efectuarea...

Semi-Restore pentru iOS 7 este in proces de dezvoltare, va permite efectuarea unui restore fara SHSH pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Semi-Restore este o solutie de re-restore despre care v-am vorbit in vara cand v-am spus ca ea ne ajuta sa “curatam” un iDevice printr-un restore partial fara a pierde jailbreak-ul. Programul functioneaza doar cu terminalele care au deja jailbreak facut si a fost dezvoltat pentru cei care doreau sa isi stearga din dispozitive fisierele inutile, sau tweak-urile instalate prin Cydia, dar fara a face un restore complet. Desi Semi-Restore a fost doar unul dintre programele care oferea o asemenea functionalitate, insa ar putea fi primul compatibil cu iOS 7.

  Conform dezvoltatorilor Semi-Restore, o versiune compatibila cu iOS 7 a programului lor este in proces de dezvoltare si desigur ca va fi lansata cand va fi pregatita. Exact precum in trecut, Semi-Restore va functiona doar cu terminalele care au jailbreak facut si va permite instalarea oricarei versiuni a iOS, disponibila pentru ele, chiar si fara utilizarea unui SHSH. Acestea fiind spuse, pe masura ce vor fi disponibile informatii no in legatura cu Semi-Restore va voi anunta.

 • Burcea Marian

  Este posibil sa putem face la momentul respectiv downgrade la ios 6 ?

 • Patronu’

  Da.Doar pe iphone 4

 • Burcea Marian

  De ce doar pe iphone 4 .. Stiu ca in momentul de fata apple a oprit firmware signing-ul …

 • ionut

  cititi mai atent

  “Exact precum in trecut, Semi-Restore va functiona doar cu terminalele care au jailbreak facut si va permite instalarea oricarei versiuni a iOS, disponibila pentru ele, chiar si fara utilizarea unui SHSH.”

  ar fi un lucru minunat as renunta instant la ios 7 asta…sa pun iar 6.1.3 !

 • M1ky007

  @Burcea Marian
  Downgrade-ul este neoficial, si se realizeaza folosind shsh. Pentru dispozitivele A5+ nu s-a gasit vreo metoda de downgrade.

 • Burcea Marian

  @M1ky007 .. Zaone a scris destul de clar fara shsh

 • Flo iP5

  Nu stiu din ce cauza(am facut jb pe 7.0.4 iP5), iar acum pe yahoo massenger nu-mi mai apare nici un contact din lista,chiar daca cineva imi scrie nu primesc absolut nici o notificare,(precizez:am facut restore telu este curat acum iar problema persista).Mai are cineva problema asta?

 • Theodor

  De jailbreak pe ipad 2 wifi ce se mai aude?? S-a rezolvat problema cu boot loop-ul? Am incercat de 3 ori in zadar si acum astept…

 • Valentin

  @M1ky007: singura procedura de downgrade nu era compatibila cu procesoarele A5 din 4S. Era cu A4 din iph. 4.

 • @Ioan.: Lumineaza-ne te rog cu solutia despre care nu a auzit nimeni inca.

 • Adrian

  Dupa tine asa, ar merge sa fac ceva cu Ilex ? 😕 Ceva un restore?

  Si inca ceva, o mica intrebare pentru tine, cand crezi ca va fi gata acest programel ? Asa, dupa tine. Mersi. 😛