Semi-Restore pentru iOS 7 este in proces de dezvoltare, va permite efectuarea unui restore fara SHSH pentru iPhone, iPad si iPod Touch

  Semi-Restore este o solutie de re-restore despre care v-am vorbit in vara cand v-am spus ca ea ne ajuta sa “curatam” un iDevice printr-un restore partial fara a pierde jailbreak-ul. Programul functioneaza doar cu terminalele care au deja jailbreak facut si a fost dezvoltat pentru cei care doreau sa isi stearga din dispozitive fisierele inutile, sau tweak-urile instalate prin Cydia, dar fara a face un restore complet. Desi Semi-Restore a fost doar unul dintre programele care oferea o asemenea functionalitate, insa ar putea fi primul compatibil cu iOS 7.

  Conform dezvoltatorilor Semi-Restore, o versiune compatibila cu iOS 7 a programului lor este in proces de dezvoltare si desigur ca va fi lansata cand va fi pregatita. Exact precum in trecut, Semi-Restore va functiona doar cu terminalele care au jailbreak facut si va permite instalarea oricarei versiuni a iOS, disponibila pentru ele, chiar si fara utilizarea unui SHSH. Acestea fiind spuse, pe masura ce vor fi disponibile informatii no in legatura cu Semi-Restore va voi anunta.