Prima Pagina Apple O usa de 360 KG a unui Apple Store cade peste un...

O usa de 360 KG a unui Apple Store cade peste un client in SUA

  Craciunul nu s-a dovedit a fi chiar atat de grozav pentru un client al unui Apple Store din SUA, usa magazinului companiei americane cazand peste el in timpul unei vizite ce a avut loc zilele trecute. Usile magazinului au fost instalate recent si fiecare dintre ele cantareste cate 360 KG, iar in imaginea de mai sus vedeti rezultat accidentului pentru cut in fata magazinului Apple. Din pacate, barbatul a fost accidentat in urma caderii usii, el alegandu-se cu un pelvis rupt dupa ce usa din sticla care cantarea 360 de KG i-a cazut peste corp, el fiind transportat la spital de catre medicii chemati de catre persoanele aflate in fata magazinului.

  Desi totul s-a petrecut in fata magazinului sau, cel mai probabil din cauza unei usi instalate incorect, compania Apple nu a contactat barbatul spitalizat, cheltuielile cauzate de spitalizare fiind destul de mari. Avand in vedere ca vorbim despre un incident periculos care are parte de atentia presei, Apple va incerca probabil sa-l despagubeasca pe barbat pentru cheltuieli si sa ii ofere daune, el contactand deja un avocat pentru a actiona compania americana in judecata.

 • crixalis

  Gata, e om. Toate produsele apple in casa plus cash

 • Cristian

  Asa noroc mai zic si eu! 🙂

 • Sebastian

  a venit si la el craciunul cu 500.00$ :))

 • Claudiu Daniel

  Numai la asta nu te gandesti cand ai oasele rupte !
  Va fi normal sa l despagubeasca intr un fel !

 • William

  mai bine sărac si sănătos decât distrus pe viața si cu banii sa nu pot face nimic. Sa va dea cineva un ciocan in cap si apoi câteva mii de euro, ați fi multumiti?

 • SiR Vladio

  vezi….daca nu s-a dus la samsung? acolo sigur nu apucasera sa schimbe usile sa cumpere la fel =))

 • Dany88

  Nu sa dus la samsung pentru ca acolo usa era mult mai usoara fiind din vreun plastic ieftin 🙂

 • madalin

  terminati cu prostiile nu la omorat ia cazut o usa de 300 de kg peste el si nu ia cazut de la o distanta de 10 metri numai cat sa aplecat usa pe el banuiesc, ca nu era usa suspendata la 10 metri. ala sta pe jos la misto.

 • marcel

  terminati ma cu prostiile ia cazut doar o usa de 300 kg … doar cica ;)))) saracu o fi hercule si sta pe jos la misto auzi si la madalin ce dume da